2777
2789
عنوان

راهنمایی برای سقط قانونی در کرج

1609 بازدید | 29 پست

خانم های عزیز اگه کسی تجربه داره کمکم کنه واقعا دیگه خسته شدم از دکتر بیخیالم فقط میگه بچه خودش سقط میشه آخه بگو چطوری وقتی از اول بارداری به من پرژسترون دادی الان نه خونریزی دارم نه دل دردی هماتومم انقدر بزرگ شده که بچه ایست قلبی کرده الان تو این تعطیلات من آواره این بیمارستان اون بیمارستان کرده من سخت باردار شدم با آمپول هاچ ام جی الانم بچه تو شکمم مرده کسی بوده تو بیمارستان تریتا یا بیمارستان خوب خصوصی با دکتر خوبی سقط داشته بوده و راضی بوده از کورتاژش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبور باش بچه سقط میشه...اما اگر عجله داری ی،بیمارستان دولتی تو‌کرج بود من رفتم میدون هفت تیر بود خودشون قرص میدن وقتی سونو رو ببینن اسمش یادم نیست اما من پیشنهاد می کنم کمی صبر کن

پونه گل گاوزبان اویشن بابونه زیره گلاب اینا رو بخور فعالیت داشته باش و کنجدسیاه اسیاب کن مث چایی دم کن4-5تا لیوان بخور قشنگ میفتی به خونریزی البته خودم سه روز بعد خونریزی کردم

صبور باش بچه سقط میشه...اما اگر عجله داری ی،بیمارستان دولتی تو‌کرج بود من رفتم میدون هفت تیر بود خود ...

میترسم عفونت کنه چون هماتومم داره بزرگتر میشه دوباره سونو دادم گفت میترسم 

پونه گل گاوزبان اویشن بابونه زیره گلاب اینا رو بخور فعالیت داشته باش و کنجدسیاه اسیاب کن مث چایی دم ...

من خیلی گرمی جات خوردم بخدا دیگه نایی وایم نمونده انگار ضعف بدنی گرفتم نمیدونم شاید خونریزیم داخلیه اینجوری شدم

ی سر به اون بیمارستان بزن ...اگرم داری قرص،سایتوتک بگیر سقط میشه

اسم بیمارستانش نمیدونم  امروز رفتم بیمارستان قائم خیر سرشون مثلا خصوصی بود از ترس داشتم سکته میکردم انگار غسالخانه بود

من خیلی گرمی جات خوردم بخدا دیگه نایی وایم نمونده انگار ضعف بدنی گرفتم نمیدونم شاید خونریزیم داخلیه ...

خیلی سخته درکت میکنم ان شاالله راحت سقط کنی و بارداری بعدیت موفق باشه