2777
2789
عنوان

اگه یه مهمونی دعوت شده باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست

نه نمیرم و بهش میگم راستش اونا دوس ندارن من بیام و جو وقتی من بیام سنگین میشه و من جایی که اضافی باشم یا دوس نداشته باشند من اونجا باشم نمیرم

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت که همچین جسارتی داری من عین موشم  اصلا عرضه ندارم تو یه جمع اعتماد به نفس داشته با ...

نه عزیز، اینطوری نگو

تو خیلی هم قوی هستی...

همیشه به خودت ارزش بده...خودتو دوست داشته باش

بعدم اصلاااااا به این فکر نکن که بقیه چی راجع بهت میگن

همش بگو واسم مهم نیستن

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
[QUOTE=183167487]کلا چند نفر هستن تو مهمونی؟[/QUOTE هشت نفر 

بعد از این هشت نفر فقط دو نفر هستن که شما باهاشون اختلاف داری؟

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم
بله

یعنی با شیش نفر می تونی راحت گفتگو کنی و خوش باشی ،پس برو...اونا هم که علنی اختلافشونو با شما رو نمی کنن که ...ی سری ملاحظات جمع رو دارن...نگران نباش

به دوش من بگذار ای سرود صبح "ودا"‌ها🍃تمام وزن طراوت را🍃که من🍃دچار گرمی گفتارم