سلام دوستان .می خواستم باهاتون درد دل کنم.پدر من ۱۵ ساله فوت شده ویه خونه روستایی ویه زمین ۱۵۰۰ متری داشت که مادرم وبرادران.خونه رو فروختند وزمین رو برادر بزرگم برداشت وبه من وخواهر فقط جهیزیه وسیسمونی دادند .وبرادر گفت بابا این رو به من بخشیده ..حالا مامانم ۱۰ هکتار زمین بهش ارث رسید فروخت وخیلی املاک دیگه ..ویه خانه ۵ میلیاردی داره که زده به نام برادر کوچکم .من خیلی از خانواده ام ناراحتم .برادرام میلیارد ن ولی چون چیزی به خواهرا نرسه این کارو کردند .من وخواهرم خیلی وضع مالی ضعیفی داریم .حق اعتراض هم نداریم .مامانم دعوا راه میندازه .هر کاری مامانم داره به من وهمسرم میگه براش انجام بدیم از خرید وکار خونه ...دلم گرفته از این همه تبعیض .وبه همسرم هم نمی تونم بگم دیگه به مامانم خدمت نده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برادر کوچیکم به من میگه مامان خونه رو زده به نامم .به مامان یه پولی می دم حالا یه کاری برای خودت جور کن تا مامان بهت کمک کنه .مثلا ۵ میلیون بده که من کاری رو شروع کنم.