قرار بود ما و خانواده دوست بابام بریم خونه ی یکی دیگه از دوستاشون وقتی دوست بابام بهش زنگ میزنه میگه من حالم زیاد خوب نیس نیاین برگامون ریخت 😑خودش و خانمش آدمی هستن که چن بار خونه دیگران میرن هميشه هم یه قابلمه دستشون غذا برمیدارن ما یه بار میخاستیم بریم خونشون گفتن نیاین😐
اگه تا دو سه روز دیگه زنگ نزد خودش دعوت کنه دفعات بد شما هم بهونه بیارین راشون ندین
خیلیا اصولا به مفت خوری عادت دارن
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯
حالا شاید واقعا مریض بوده به دل نگیر ولی دعوتشون نکنین
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭