2777
2789
عنوان

چقد بعضیا بی ادبن

275 بازدید | 37 پست

قرار بود ما و خانواده دوست بابام بریم خونه ی یکی دیگه از دوستاشون وقتی دوست بابام بهش زنگ میزنه میگه من حالم زیاد خوب نیس نیاین برگامون ریخت 😑خودش و خانمش آدمی هستن که چن بار خونه دیگران میرن هميشه هم یه قابلمه دستشون غذا برمیدارن ما یه بار میخاستیم بریم خونشون گفتن نیاین😐

خب شاید حالشون بد بود واقعا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم دفعه بعد بگید حالمون خوب نیست نیاید

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭

بهتر بابا تو این شرایط کرونا

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

شاید واقعا مرض شدن یا خدایی نکرده کرونا گرفتن و گفتن نیاین که بهتون سرایت نکنه

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

اره منم دیدم 😐

یکی گفته بود آشنامون واسه شام دعوتمون کرده بود ماهم رفتیم دیدیم شام درست نکردن ،بعد میزبان در اومد گفت فکر کردیم نمیاین و شوخی میکنید😂! ماهم شام حاضر نکردیم

از قصد گفت

دیگ طرف اینقد دیوونه نی ک حرفشو بزنع باز جا بزنع ک

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh