2777
2789
عنوان

چقد بعضیا بی ادبن

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تا دو سه روز دیگه زنگ نزد خودش دعوت کنه دفعات بد شما هم بهونه بیارین راشون ندین

خیلیا اصولا به مفت خوری عادت دارن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

حالا شاید واقعا مریض بوده به دل نگیر ولی دعوتشون نکنین

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
برا اولین بار میخاستیم بریم 😂بابام گفت من بکشی دیگه خونشون نمیرم

خیلی پرو ان😐💔

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

این از اوناست ک رفتو دوس داره ولی آمد رو نه

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
اره منم دیدم 😐 یکی گفته بود آشنامون واسه شام دعوتمون کرده بود ماهم رفتیم دیدیم شام درست نکردن ،بعد ...

واقعا بعضیا بیشخصیتن خانمش همیشه هر مهمونی میره قابلمه دستش داره غذا برمی‌داره برا ناهار فرداش 

شاید واقعا حالشون بد بوده وگرنه اون شخص غرورش بیشتر هرکس دیگه شکسته میشه که به مهمانش بگه نیاین

عادت دارن خونه مردم میرن ولی وقتی یکی بهشون میگه ما بیایم میگه مریضم نیاین😑