2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم بین باید پول جمع کنم و فقط ی بار زندگی میکنم تباه میشم 😁😁😁

بزرگسالی مثل این می‌ماند که موقع عبور از خیابان هر دوطرف را نگاه کنی و بعد توسط هواپیما زیر گرفته شوی🤕🤕🤕

هم پس انداز کن هم بخودت برس ولی واقعا چیزی که نیاز داری رو بخر نه چون همه دارن تو هم بخری

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

پسنداز بکنی بهتره

اگه خواستی تکیه بدی نه به چهره ها اعتماد کن نه به زبون ها به دو تا چیز اما میشه تکیه کرد؛ یکی مرام و مردونگی، دومی انسانیت  ، اولی نمک میشناسه، دومی هیچ وقت ظلم نمیکنه

کسی از فردای خودش خبر نداره...تا زنده ای خوب زندگی کن نذار چیزی به دلت بمونه...اگه پول به اندازه کافی داری خوب خرج کن و بخودت برس...یه مقدارشم ماهانه پس انداز کن واسه وقتی نیاز داری...نه خسیس باش نه ولخرج...فقط خوب زندگی کن...

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

من خودم ماهی ۵ تومن دارم بهمن و اسفند همشو خرج کردم چیزهای الکی لباس و کیف و کفش و تنقلات و رستوران همه بهم میگن خیلی ولخرجی ولی من میگم آدم یه بار زندگی میکنه پس بذار حداقل خوش باشه نظر من رو خرج کردن 😂😂

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.