2777
2789
عنوان

اونایی که اطلاعات حقوقی درمورد طلاق دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 40 پست

نه صرفاً به این جهت که در پرونده الزام به تمکین محکوم شدید خیر

با توجه به ضرب و جرح صورت گرفته چطور محکوم به تمکین شدید با وجود عدم تامین جانی‌

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟
اگه حکم صادر شده فکر نکنم، ولی علت طلاقو چی مطرح کردی؟ معمولا باید یه علت قوی مطرح شه برای مسئله عدم ...

به هر حال دادگاه با فرستادن مشاوره بهزیستی و تحقیق محلی و داوری به این نتیحه رسیده من عسرو حرج دارم و رای رو صادر کرده،میخوام بدونم توی تجدید نظر تغییر میکنه؟

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانتون پزشک قانونیم داشت؟چندتا🥺

آره یه‌دونه پرونده پزشک قانونی بود بخاطر چشمش علاوه بر این‌که دور چشمش کبود شد یه شماره هم ضعیف شد هم دیه دادن بابام داستان شد و هم داستان طلاق 

نه صرفاً به این جهت که در پرونده الزام به تمکین محکوم شدید خیر با توجه به ضرب و جرح صورت گرفته چطور ...

گفتن درصدش در حد خوف نیست و باید تمکین کنی،

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
آره یه‌دونه پرونده پزشک قانونی بود بخاطر چشمش علاوه بر این‌که دور چشمش کبود شد یه شماره هم ضعیف شد ه ...

الان جداشدن؟،چندسال طول کشید

من دوتا فقد دارم دیه امکمه۱۵تومن😔

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
گفتن درصدش در حد خوف نیست و باید تمکین کنی،

واااا😔😔ینی حتماباید یکی بکشن تا درحدخوف بشه😔

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
آره جدا شدن، زیاد طول نکشید چون قاضی خیلی با مامانم همراهی کرد کلا شیش هفت ماه

اخی خدروشکر دعاکنید منم راحت بشم😭🥺

آره جدا شدن، زیاد طول نکشید چون قاضی خیلی با مامانم همراهی کرد کلا شیش هفت ماه

دیه مامانت نمیدونی چقد شد🥺

اخ چون مال من کمه میگم شاید کارنکن

نه صرفاً به این جهت که در پرونده الزام به تمکین محکوم شدید خیر با توجه به ضرب و جرح صورت گرفته چطور ...

ممنون از راهنماییتون،

میخوام بدونم با وجود رای داوری، پرونده کیفری ضرب و جرح و تحقیق محلی و نامه پزشکی مبنی بر مشکلات روحی ایجاد شده برای من و رای که دادگاه بدوی صادر کردن،و بخشیدن تمامی حقوق مالی در ازای طلاق،آیا فقط به علت داشتن عدم تمکین رای در دادگاه تجدید نظر و دیوان تغییر خواهد کرد؟

چون ایشون میگه برای اذیت کردن تا دیوان میفرستم پرونده رو

و اینکه رای قطعی رو تجدیدنظر نمیتونه بنویسه که ایشون نتونه بفرسته دیوان؟

صدور رای در دیوان چند ماه طول خواهد کشید؟راهی برای صدور سریع تر رای میدونید که بتونید راهنماییم کنید؟

بستگی به قاضیت داره از قاضی حامیت باشه نه 

قاضی که تو جلسه شهادت شهود انقدر از دستش عصبانی شد بیرونش کرد بهش گفت معلومه خیلی بد اخلاقی