الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ دارویی رو نباید با هیچی بدی. دارو رو خالی بده. سرنگ اگه دادی با سرنگ بریز تو دهنش. پاشویه اش کن لباس گرم تنش نکن. سرکه و اب قاطی کن با اون پاشویه اش کن تبش زود قطع میشه
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اگه سنش به شیاف میخوره شیاف بزن حتما دست و صورت وپاشو با اب خنک بشور مرتببب استامینوفن هم با قطره چکون بریز ته حلقش ب زور هم شده باید بخوره تب خیلی خطرناکه
وای حواست خیلی بهش باشه من دقیقا بچه بودم واکسن زده بودم تب کرده بودم بعدش یهو تشنج کرده بودم چشمان سفید شده بوده جز مامانم کسی متوجه نشده بوده که غیر عادیم یه سیلی زده به گوشم برگشتم رفتن دکتر گفته اگه اونو نمیزدی میرفت کما.جدیش بگیرر برو دکتر اگه میتونی اگه نه که همگی پاشویه و استامینوفن بده بهش حواست باشه خیلی بهشش