2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بچه م

103 بازدید | 20 پست

پسرم ۲ سالشه، اسهال داره،هر نیم ساعت دستشویی میکنه اما نه آب میخوره نه غذا نه شیر،بیمارستان گفت باید بستری بشه اما اونقدر لجباز و شیطونه  که بستری نکردیم ،کسی بوده چنین شرایطی داشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم بارها و بارها. اگه نمیخوره باید سرم بزنه بنظرم ببر متخصص اطفال سرم بنویسه تو درمانگاه بزن کم اب نشه بدنش داروهاشو بزنه به سرمش نبر بیمارستان الوده

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من

یه قاشق مربا خوری خاکشیر رو یکم بدون روغن تفت بده. نصف قاشق چ.خ چای سیاه هم بدون روغن یکم تفت بده و پودر کن با خاکشیر قاطی کن و با اب جوشیده و نبات بده هر جور شده بخور یه ساعته اسهالش بند میاد

بچه من دوبار اینجوری شد البته ۱۴ماهشه کلی وزن کم کرد چون حتی ابم نمیخورد منم بار دوم دلم نیومد بستریش کنم فقط با دارو و بعد ده روز خوب شد.براش ازون قرص جوشان ها گرفتم اسمش یادم نیس فکرکنم او ار اس بچه ها که اب بدنش جبران بشه.برای بستن شکمش هم که پودر کیدی لاکت معجزه میکنه بریز تو ماست یا غذاش

کاربریcold in the kindom اقاست.حواستون رو جمع کنین.صدای زنانه میفرسته منحرفتون کنه.عکسا رو جمع اوری میکنه.
بچه من دوبار اینجوری شد البته ۱۴ماهشه کلی وزن کم کرد چون حتی ابم نمیخورد منم بار دوم دلم نیومد بستری ...

اگه زودتر کیدی لاکت میگرفتم زودتر از ده روز خوب میشد

کاربریcold in the kindom اقاست.حواستون رو جمع کنین.صدای زنانه میفرسته منحرفتون کنه.عکسا رو جمع اوری میکنه.

داداش من همين سنا بود تو پارك اب كثيف خورده بود شديد حالش بد شد برديم بيمارستان بستريش كرديم نزديك يه هفته اونجا بودي حتي نميزاشت امپول تو دستش بمونه دستش پاره ميشد ولي خب اگه نبريش بيمارستان خيلي خطرناكه بهرحال جون تحمل درد و نداره و اب بدنش كم ميشه بايد تو بيمارستان بهش برسن و سرم و اينا بزنن حتما ببرينش و دست و پاشو بگيرين تا امپول و سرم بزنن بهش