2777
2789

عاشق یه پسر تپلی بودم بعد خواسگار پیدا شد منم الفرااآاااار پیش به سوی خواستگار. بعد دیدم ززززککککی این دیگه کیه چقدر داغونه. رفتم سمت همون پسر تپلی

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق دوس پسرم بودم و مطمئن هم بودم ک میاد خواستگاری  ولی وقتی خواستگار میومد قشنگ بررسی میک ...

اخر سر رسیدی ب دوس پسرت یا خواستگارت 

مجنون‌حسین راچہ هراس‌از‌سخن‌خلق‌؟!چون‌خالق‌این‌خلق،گرفتار‌حسین‌ است♥️
راضی هستی پشیمون نشدی 

نه راستش الان در حال جدایی هستیم 

من از اخلاقش راضی نبودم 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اخر سر رسیدی ب دوس پسرت یا خواستگارت 

خواستگارم چون اوند دیدم دوسش ندارم رد کردم و با دوس پسرم ازدواج کردم ولی اگه خواستگار،بهتری داشتم ولش میکردم چون واقعا اخلاقش بد بود و مغرور و از خودراضی بود و ......

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

خواستگارم چون اوند دیدم دوسش ندارم رد کردم و با دوس پسرم ازدواج کردم ولی اگه خواستگار،بهتری داشتم ول ...

انشالا خوشبخت بشی عزیزم 💕💕💕💕

بازم ناراضی ؟؟؟

انشالا خوشبخت بشی عزیزم 💕💕💕💕 بازم ناراضی ؟؟؟

قربونت 

خوشبخت نشوم چون شدید عاشقش بودم چشامو ب روز اخلاق گندش بستم و الانم دارم تاوان میدم

منم اینطورم دنیز دقیقا همین مشخصات فقط من ازدواج نکردم من تمومش کردم رابطه رو 

چه عالی هیچوقت پشیمون نشو از کارت

راستش پشیمونم چون ن خواستگار دارم و تنهام ولی هنوز محکومم ب صبر 

الان من بعد مدتها صبوری دیگه بریدم و دارم طلاق میگیرم 

اسمم شده مطلقه و حتی یه حاهای خوبی ک میشد کار کنم ب خاطر اینکه مطلقه ام برنمیدارن

ناراحت نباش بهترین کارو کردی 

منم بعد عقد متوجه شدم باید تموم کنم نزاشتن منم بچه دار نشدم تا الان چون دیدم با این ادم نمیتونم تا اخر،عمرم بمونم

الان من بعد مدتها صبوری دیگه بریدم و دارم طلاق میگیرم  اسمم شده مطلقه و حتی یه حاهای خوبی ک می ...

نمیشه واقعا درست بشه فقط مشکلت غرور و خود خواهیشه ؟؟؟

عزیزم کی گفته گاهی وقتا طرف طلاق گرفته بعدش بهترین ازدواجو کرده خوشبخت شده 

طلاق واقعا واس زمانیه ک هیچ راهی واس درست کردنش نباشه 

نمیشه واقعا درست بشه فقط مشکلت غرور و خود خواهیشه ؟؟؟ عزیزم کی گفته گاهی وقتا طرف طلاق گرفته بعدش ب ...

نه کلا ببین اخلاقش جوری بود ک ظاهرا ادعا داشت من برات بهترینم ولی واقعا نادیدت میگرفت خسیس بود دروغگو بود خواهراش اذیتم میکردن ولی دوست نداشت ازم دفاع کنه ی جورایی دوست داشت منو ضعیف کنه اعتماد ب نفسمو بگیره ازم ب طور نامحسوس و با شوخی تحقیرم میکرد و ........

نه کلا ببین اخلاقش جوری بود ک ظاهرا ادعا داشت من برات بهترینم ولی واقعا نادیدت میگرفت خسیس بود دروغگ ...

وای دقیقا مال منم خسیس و دوروغگو نبود وبی بقیه خصوصیتاش اینطور بود  💔💔💔

عزیزم نگران نباش توکلت بخدا انشالا بهترینا واست رقم بخوره 💕💕💕💕