2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک‌ مو بزن . شامپو‌ و نرم کننده مخصوص . ویتامین و تقویتی بخور

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

با رنگ که مو نمیسوزه

دکلره کردی؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
ن رنگ خالی بود دکلره نبود ولی اکسیدان نبود خیلی کم بود و سفت شد مامانم گف نزارم اصرار کردم بزار بعدش ...

من موهامو دکلره کردم الان سوخته شونه میکنم میشه هزارتیکه میریزه.زبر و وزم شده.توسایتم پرسیدم کسی جواب نداد.منم نمیدونم چیکارکنم همه میگن باید کچل کنی پسرونه تاخلاص شی ولی دلم نمیاد کوتاه یاکچل کنم

من موهامو دکلره کردم الان سوخته شونه میکنم میشه هزارتیکه میریزه.زبر و وزم شده.توسایتم پرسیدم کسی جوا ...

منم موهام با دکلره چندماه پیش سوخت الان چندوقته روغن زیتون میزنم خیلی بهترشده امتحان کن زبریش ازبین میره

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘