2777
2789
عنوان

شده مادرشوهرتون بهتون ی حرفی بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 36 پست

ای بابا، اولا خدا پدرتون رو بیامرزه، دوما مادرشوهرتون حالشو به حال شوهرش گره زده، همه رو هم با متر خودش میسنجه.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمت کنه پدرتو . بگو دقیقا خیلی بدِ خدا نسیب هیچ کدوم از بنده هاش نکنه به اونایی هم که این درد رو داد صبرشم بده . 

دور از جون پدرشوهرت ولی فکر نمیکنه خدایی نکرده ممکنه برا خودش پیش بیاد ؟ 

کسی که ناراحت و دلسوز یک داغدار باشه هی یادش نمینداره که عزیزشو از دست داده حرفت کاملا برعکس و به دو ...

من چیزی که حس کردم رو گفتم

دیدم خیلیا از سر ناراحتی اینو میگن

شما اونجا بودین لحن مادر شوهرتون رو بهتر میدونین من یه نقل قول دارم میشنوم همین 

واقعیتش تا حالا ندیدم کسی اینجوری دل بسوزونه که اگر واقعا چنین نیتی داشته باشه هم بی حد و اندازه عجیبه هم ان شاالله خدا خودش جواب دل شکسته تون رو بده 

بگو خوبا زود میرن بدا می مونن بقیه رو نیش میزنن 

میتونی در ادامه بگی ادم وقتی عزیزش رو از دست میده میفهمه کی دوسته و کی دشمن بالاخره خدا بهشت و جهنم و آتیشش رو الکی نیافریده 😏

چندوقت پیش خونشون بودم من خواهرشوهرم باهم بارداریم یکی ازاقوام شون عروسی دعوت کرده بودن خوارشوهر مادرشوهرم پایین بودن توراه پله صداشونو شنیدم دخترش میگفت چیکار کنیم بریم یانه بعدمادرشوهرم برگشت گفت نه چشت میزنن خوارشوهرم گفت زنداداشم نمیره مادرشوهرم گفت توبچت پسره توچش میزنن ن اونو    دلم نشکست ولی ناراحت شدم 

آخه ننه چرامارو زاییدی🧐🙁
توهم بگو بعصی مردا نبودشون بهتر از بودنشون ... 😁😁😁😁😁اشاره ریزی کن به شوهرت

😂😂😂😂وای نه خداروشکر شوهرم خیلی خوبه اما خانوادش خوب نیستن

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍
چی بگم

بگو خداروشکر مردم همه تحصیل کرده و فهیم شدن امروز یه مستند دیدم از عربای احمق و جاهل ک دخترا رو زنده به گور میکردن و پسر دوست بودن خداروشکر نسل همچین بیشعورایی برداشته شد ملت راحت شدن 

خدا عزیزای همه رو حفظ کنه

ممنونم ازتون دوستان انشالله هیچکسی داغ عزیز نبینه مخصوصا جوون

مادرم اصلا اهل ازدواج نیس خواهر و برادرمم کوچیکتر دارم

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍