2777
2789
عنوان

این دعا گناهه؟

82 بازدید | 6 پست

اینکه دعا کن مهرم به دل کسی بیفته و دوسم داشته باشه گناهه؟
یا اینکه بگم یکی بهم پیام بده گناهه؟
این دعاها گناهه به تظرتون؟

پس ادم وقتی یکیو دوس داره که نامحرمه باید چیکار کنه؟  

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه نیست ولی دعاهایی که برای این مسئله ائمه گفتن روی حلال جواب میده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
گناه نیست ولی دعاهایی که برای این مسئله ائمه گفتن روی حلال جواب میده

چی؟ببخشید متوجه نشدم یعنی چی؟

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
چی؟ببخشید متوجه نشدم یعنی چی؟

ببین این دعا ها روی کسی که بهت حلاله یعنی شوهر جواب میده نه کسی که نامحرمه تا اونجا که میدونم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین این دعا ها روی کسی که بهت حلاله یعنی شوهر جواب میده نه کسی که نامحرمه تا اونجا که میدونم 

اهان ممتوجه شدم مرسی.

ول فک نکنم فقط و فقط همینطوری باشه