2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرديرتكون ميخوره هم اينكه اگه پاهات تب كنه داغ باشه دختره سردمث يخ باشه پسره اينوازنت خوندم برامن ص ...

برا من دوماه ونیمه تکون خورد و بدنم گرمه همش.یعنی دختره؟😍

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘
معمولا پایین پسر میشه

از رو سونو میشه فهمید پایینه یا بالا؟😐 دو ماهه

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
برا من دوماه ونیمه تکون خورد و بدنم گرمه همش.یعنی دختره؟😍

نميشه صددرصدگف ولى اكثرادخترزودتكون ميخوره بدن هم نه فقط پاها،من خودم پاهام تب ميكردميسوخت دوسه بارباآب سردميشستم بچم دختربودتونت هم نوشته بوداگه بچه دخترباشه پاهاتب ميكنه وبرعكس

نميشه صددرصدگف ولى اكثرادخترزودتكون ميخوره بدن هم نه فقط پاها،من خودم پاهام تب ميكردميسوخت دوسه بارب ...

بعد ۱۳ بدر غربالگری دادم تا ببینم جنسیت چیه

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘