2777
2789
عنوان

کیا پلی کیستیک بودن و باردار شدن؟!خواهش میکنم بیایید بگین.

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 32 پست
چه ورزشایی عزیزم؟! لترزول تجویز پزشکت بود؟ لترزول پریودیت به هم نریخت مثلأ لکه بینی بگیری؟ 

بله تجویز پزشک بود 

نه بهم نریخت چون دقیقا همون ماهیی که خوردم باردار شدم ینی دیگه بعد اون ماه پریود نشدم گه‌ببینم لکه بینی دارم یا نه 

ورزش بدنسازی میرفتم بعدشم به مدت دوسال تموم فوتسال کار میکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دارم وزن کم میکنم البته زیاد نبود فقط 5 کیلو باید کم کنم لتردزل یکسال و نیم خوردم کلومیفن ...

کلومیفن چه جوری شدی ک بهت نساخت؟ 

امپولhmg برا چیه فرقش با hcg در چیه؟! 

سینال اف برا چی هست؟ 

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.
من سر بچه اولم  وزن کم کردم متفورمین و کلومفین و ویتامین e خوردم ماه سوم مصرف داروها باردار ...

بدون آمپول؟ 

من تو دوران مجردی قرص میخوردم و وزنمو آوردم پایین و ورزش میکردم دیگه پریودام که منظم شد قرص نخوردم فقط ورزش و سالم خوری بعد ازدواجم جلوگیری طبیعی داشتم که بدون برنامه حامله شدم

از قرص مهمتر ورزش و سالم خوری و تناسب وزنه

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

سلام... 

منتظرتون در تاپیک اخرم هستم. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6145226/دوستان-عزیزم-که-منتظرین-مامان-شین

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

پلی کیستم  ۱سال نیم در اقدام در انتظار....کلومیفن باردار نشدم این ماه لتروزل خوردم روزی ۴تا بدون امپول امروز ۲۹ موعدمه بی بی چک زدم‌منفی شد ...امیدی نیس خدا منو از یاد برده  دیه میخام قید دکتر بزنم   هیعی خدا...

.
من تو دوران مجردی قرص میخوردم و وزنمو آوردم پایین و ورزش میکردم دیگه پریودام که منظم شد قرص نخوردم ف ...

عزیزم چه ورزش ها و چه قرصی؟ 

من تازه طناب و حلقه زدن رو شروع کردم بعد از تعطیلات هم میخوام برم باشگاه

پلی کیستم  ۱سال نیم در اقدام در انتظار....کلومیفن باردار نشدم این ماه لتروزل خوردم روزی ۴تا بدو ...

یکسال و نیم هنوز زوده واسه نا امید شدن.درمانتو ادامه بده

إن شأالله باردار میشی عزیزم. 

روزی چهارتا لترزول تجویز پزشک بود؟

یکسال و نیم هنوز زوده واسه نا امید شدن.درمانتو ادامه بده إن شأالله باردار میشی عزیزم.  روزی چ ...

اره عزیزم نمیدونم چرا امپول نمیده بهم .این‌سری برم‌پیشش میگم دیه نمیخام برم‌پیشش وقتی باردار نمیشم

.
کلومیفن چه جوری شدی ک بهت نساخت؟  امپولhmg برا چیه فرقش با hcg در چیه؟!  سینال اف برا چی ...

موقعی ک کلومیفن خوروم توی یکماه 2بار پریود شدید شدم

آمپول سینال اف وhmg برای تقویت و بزرگ شدن فولیکول ها هست و آمپول hcg  هم برای آزاد سازی فولیکول عستش ک باید حتما بعد از تزریق اون 2تا امپول اینو بزنی

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97