2777
2789

سلام دوستان. 

ممنون میشم بگین چند سال داشتین و بعد از چند وقت و با مصرف چه داروهایی و چه فعالیت‌هایی باردار شدین؟!

که امید بگیرم. 

کسانی که زیبایی اندیشه دارند، زیبایی تن را به نمایش نمی‌گذارند.

من ک فعلا نشدم 2ونیم منتظرم🥴✌🏻

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر بچه اولم 

وزن کم کردم

متفورمین و کلومفین و ویتامین e خوردم

ماه سوم مصرف داروها باردار شدم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

من 

تقریبا از دوره نوجوونی داشتم 

ولی بعد ازدواج فهمیدم صد درصد دارم 

فقط ورزش کردم ینی اصلا وررزشمو قطع نکردم 

موقع بارداری سه ماه اقدام کردم پریودام دوباره بهم ریخت 

بخاطر اقدام بهم ریخت 

بعد ماه چهارم پنج روز اول پریودی روزی دوتا لترزول خوردم بدون آمپول 

همون ماه باردار شدم 

حذف سردیجات خوردن گرمیجات راحت باردار شدم

چه گرمیجاتی؟ 

چند وقت خوردی

دارو اصلأ نخوردی عزیزم

من الان دارم وزن کم میکنم البته زیاد نبود فقط 5 کیلو باید کم کنم

لتردزل یکسال و نیم خوردم

کلومیفن بهم نساخت

آمپول hmg سه دوره زدم

آمپول سینال اف دوبار زدم الان برای بار دوم زدم فعلا پریود نشدم منتظرم ببینم جواب گرفتم یانه

متفورمین و پردنیزول خوردم

2دوره هم داروهای گیاهی مصرف کردم فایده نداشت

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
من  تقریبا از دوره نوجوونی داشتم  ولی بعد ازدواج فهمیدم صد درصد دارم  فقط ورزش کرد ...

چه ورزشایی عزیزم؟!

لترزول تجویز پزشکت بود؟

لترزول پریودیت به هم نریخت مثلأ لکه بینی بگیری؟ 

من تنبلی تخمدان و پلی کیستیک شدید بودم و وزنم بالای ۱۰۰ و جلوگیری طبیعی هم داشتیم و در عین ناباوری باردار شدم 

الان داره کل خونه رو اسپری میزنه خخخخ

فقط یه مدت بود که پیاده روی میرفتم 

الانم هنگم نمیدونم چی شد که اینجور شد 

بچه اولمو میخواستم .۶ ماه طول کشید تا باردار شدم 

اونم بعد ۵ ماه دیدم باردار نمیشم دیگه بیخیال شدم رفتم باشگاه و ...

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7
من بای دوره مصرف لتروزل باردارشدم پسرم چهارسالشه دومین بارهم بامصرف اولین دوره قرص لتروزل الآن دوقل ...

بدون آمپول؟!

روزی چندتا خوردی؟ 

لترزول پریدیتو به هم نریخت؟ 

من تنبلی تخمدان و پلی کیستیک شدید بودم و وزنم بالای ۱۰۰ و جلوگیری طبیعی هم داشتیم و در عین ناباوری ب ...

فقط ورزش؟ دارو و آمپول نداشتی؟