2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز بخون از خدا بخواه آبروتو بخره و شرش رو بخودش برگردونه رسوا شه

خیلی دلم گرفته ابجی خیلی اومده خونم احترام کردم 24ساعته قربون صدقش میرم محبت میکنم هرکارمیکنم ک دلشوشادکنم الان اومده وپشت سرم گفته ک حرفایی نزدمو میگه زدی ابروبراخودمومادرم نزاشته مادرم خیانت دیدازپدرم سوخت اتیش گرفت پیرشد هممون عذاب کشیدیم واساده پشت پدرم وبع ما حرف های زشتی نسبت میده حرفی ک نزدمونو میگه زدید حرفای مارونمیشنوه انگار خداازش نگذره سرم داره از دردمنفجرمیشه

الهی امین عزیزم دعام کن خیلی غصه دارم 

غصه نخور 

خدا میبینه و تقاص میگیره 

خودتم آیه وجعلنا من بین ایدیهم سدا.... رو روزانه چند مرتبه بخون که انشالله لال بشه نتونه بگه

تو نخ ما نباش گره میخوری
خیلی دلم گرفته ابجی خیلی اومده خونم احترام کردم 24ساعته قربون صدقش میرم محبت میکنم هرکارمیکنم ک دلشو ...

برات مهم نباشه عزیزم مگه نشنیدی میگن تعز و من تشا خدا باید ادم و ببره بالا یا بیاره پایین آبروی انسان دسته همنوعش نیست دست اون بالاییه از خدا بخواه رسواش کنه