2777
2789
عنوان

رمان خوب معرفی کنید به من 🌺

24366 بازدید | 30 پست

سلام دوستان 

این تاپیک رو زدم که اگه رمان خوبی خوندید به من و بقیه دوستان که علاقمندن معرفی کنید ❤️

اگه می شه رمان اینترنتی ایرانی معرفی کنید 

ژانر طنز یا عاشقانه و اجتماعی .. تلخ نباشه 

این رمان ها رو هم خوندم : ( اینا خ خوب بود )

اسطوره   -    بانوی قصه    -      زیتون  

زهر تاوان     -     شاه شطرنج     -   باورم کن

دونجوانی     -     همسایه ی من   - دالان بهشت

گناهکار    -     قاتل کیارش     -    شهربازی 

رمان های خانم پوراصفهانی   و   میم مودب پور

داری میری ❤️

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

ابکی میخوای؟!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله 

بامداد خمار

گناهکار 

تقاص

هکر قلب

شاه شطرنج

زیر باران

برای من بمون برای من بخون

عمارت عشق

جدال پر تمنا

فقط مال من میشی

همخونه

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
کس یهس یه رمانی به من بگه که خیلی صحنه داشته باشه و عاشقانه باشه؟

ازجنس اقلیما فقط صحنه بودنویسندش عجب ذهن سمی داشته😂بخونش

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙