2777
2789
عنوان

خواهر شوهر سمی

435 بازدید | 50 پست

دیگه دارم دیوونه میشم شما بگید چی کار کنم یعنی هر کاری میکنم واسه خونه میاد نظر میده میگ اینا دیگه از مد افتاده چرا خریدی لوازم ارایش میگیرم میگ این چیه خریدی مارکش خوب نیس گفتم بزار یه بار باهاش قبل خرید مشورت کنم هم رابطمونو بهتر کنم هم ببین سلیقش چیه که حسودیش شد اون مغازه ای که خودش خرید میکنه رو بگه /  میدونی من که محتاج سلیقه اون نیستم من فقط خواستم ارتباطمونو بهتر کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییییی چقد آدم بدیهههه

ولش کن رو نده بهش 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

هر دفعه ک همچین چیزی گفت بگو اتفاقا خیلی ب دل من و داداشت نشسته همین بسه

دیگ دهنش رو میبنده 

من خودم بشخصه اگ ببخشید اینو میگم ها اگ ی چیز مزخرفی هم تو خونه کسی ببینم طرف مقابل بگه چطوریه میگم خیلی قشنگه ک دلش نشکنه ناراخت نشه چون زن دلخوشیش ب خونه زندگیشه 

چ ادمیه اخه 

جان منی❤️

من اصلا نظر نمیدم .خواهرشوهرم هرچی بخره نشون من میده منم میگم قشنگه مبارکت باشه. خودمم اصلا اخلاقی ندارم چیزی بخرم برم بگم. هیچ وقتم نشده نظر بده. شما هرچی میخری نگو. از کجا میخواد بفهمه لوازم آرایشی خریدی .هروقت پرسید بگو داشتم از قبل. ایراد از خودشماست به نظرم

یبارمستقیم و رک بهش بگو سلایق متفاوته و سلیقه من اینهبزن توصورتش که دیگه یادبگیره وقتی نظرشونخواستن ...

فقط بخاطر همسرم این کارو نمیکنم چون جلوی همسرم ی شخصیت دیگه داره و انگار فرشتس

اخ گفتی خواهر اون از شخصیت بالغ شماعه وگرنه خواهر شوهر من با بچه فرقی نداره

عزیزم خیلی هم وسیله هات قشنگه اینو جدی میگم همه چیز هم خوبه چون اون از حسادتش این حرفارو میزنه ب قول معروف چشمش بار نمیده ولش کن بزار انقدر بگه خسته بشه ازش نظر دیگ نپرس سنگین تر رفتار کن چیزی هم گفت بگو من خیلی خوشم میاد قشنگه چون تو تو بازار نرفتی نمیدونی ک قدیمی نیست به پررویی خودش ت هم با پررویی جواب بده

جان منی❤️
فقط بخاطر همسرم این کارو نمیکنم چون جلوی همسرم ی شخصیت دیگه داره و انگار فرشتس

قرارنیست بتوپی بهش که

باشوخی وخنده بهش بگو

مادرشوهروخانواده شوهرمنم تو خریدجهیزیه م روانیم کردن

اینوبخر اونو بخر تارخت ولباسام و لباس زیر

باروی خوش بهش بگو عزیزم سلیقه ها متفاوته من اینوپسندیدم قرارنیست نظرشمام همین باشه که

اصلنم توضیح نده که این وسیله فلان ویژگی روداره و فلان قیمت بود و