2777
2789

میخوام چندتا از هر سایز بگیرم میشه بگیدچندتابگیرم از هر سایز و  چه مارکی خوبه من شنیدم مای بی بی خوبه ولی گرونه یکم .مارک های دیگه قیمت مناسب چیز خوب سراغ ندارین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مای بیبی چسبش زخم میکنه 

مولفیکس بخر عالیه 

ببم . مای بیبی . مولفیکس قیمتاشون یکیه 

ولی بهتره از الان نگیری شاید بچت حساسیت داشته باشا

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

سایز یک و دو بخر 

در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیارا من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟و من باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم: بله امروز خیلی خوبم...                                                   

والا یک جوری شده مولفیکس قیمتش رسیده ب بقیه. دیگه گرون محسوب نمیشه 

مهم اینه از ارایشی بهداشتی هایی بگیری ک تخفیف دارن اخه سوپر مارکتها و داروخانه ها فیمت روی جلد میدن ولی مثلا ارایشی بهداشتیا مولفیکس سایز 5 ما میگیریم 105 تومن در حالیکه از جای دیگه کوکو می اشغال رو میگرفتیم 120 اینا... خلاصه بعصی جاها قیمتشون بهتره بگرد از اونجا بعدم ک از همه ستیزا لازم نیس نوزادی حتی بچه بزرگ باشه لازم نی از یک لازمه... 

اره واقعا مخصوصا مای بی بی اینا ولی مارک های دیگه ارزون تره اونا خوب نیستن یعنی؟

والا مولفیکس گرونتر از مای بیبی هست

فقط مایبیبی شرایط من ماهای آخر گرفتم بستم خوب بود وگرنه اصلا مای بیبی نمیگرفتم بو میداد بچه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
مولفیکس بهتر از مای بی بیه؟

من مولفيكس ميگرفتم به درد نميخورد تا يه جيش داخلش ميكرد شل و اويزون ميشد چسبش هم دوام زيادي نداره بعضياش كه اصلا چسبش رو يه بار باز و بسته ميكردي ديگه به درد نميخورد ،به نظرم ماي بيبي يا مرسي بگير