2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاید

228 بازدید | 18 پست

سلام دوستان . بابت سوالم معذرت میخام ولی در هر صورت اینجا بالاخره برای مطرح کردن سوالاتمون هست

خب خواستم بگم من عقدم 

رابطه کامل با همسرم ندارم دیشب ی رابطه بدون دخول داشتم پرده هم دارم 

خیلی شک دارم برا بارداری و میترسم باردار باشم ایا امکانش هست؟ و این که چیکار کنم ک حداقل اگرم خدایی نکرده بود از،بین بره؟

اگه پریود شدم خیالم راحت باشه خبری،نیس؟؟؟؟

ممکنه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین رابطه کامل و سطحی و باکره بودن و نبودن مهم نیست

فقط باید ببینی منی به واژن نفوذ کرده یا نه؟

فقط در اون صورت بارداری رخ میده

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پریود شدی یعنی صدرصد حامله نیستی اما امکانش هم یک صدم درصده که پرده سالم باشه و باردار بشی 

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍
خب اگه پریود شدم خیالم راحت باشه؟

بله به احتمال خیلی خیلی زیاد 

دفعه بعد باید همون موقع از قرص های جلو گیری استفاده کنید

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
ینی پریود شدم دیگه خیالم راحت باشه صدرصد نیستم

اره عزیزم اخه اونایی که باردارن پریود نمیشن

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍