یکی بیاد کمکم کنه.هم اکنون نیاز مند یاری شما دوستای گلم هستم
در حد دوازده سیزده تومن یخچال دوقلو مارک ایرانی چی خوبه؟یا یخچال فریزر بالا پایین.مارک یخچال هایی که استفاده کردین و خوبه با مدلش رو بهم بگید دوست جونا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هاله جون سلام گلم.اخه گلم خود یخچال مارک و مدل نظراتم میخونم ولی نمیفهمم یخچال خوبیه یا نه.چون دی جی خیلی ها چیزی ک سفارش میدنو راضی نیستن.یا مدل دیگه براشون پست میکنن.یا خدماتشون مورد داره.یا قطعات شکسته تو پستشون هست.همه گله دارن.یا تقلبی میفرستن
خانوما کمک من که دیگه ذهن و فکرم کار نمیکنه.انقد تحقیق میکنم.میگماااا کسی یخچال فریزر هیمالیا مدل 530 داشته؟راضی بوده؟هیمالیا موتورش المانیه؟فروشنده بهم گفت المانیه هااا؟؟؟
باران جونم سلام خوبی عزیزم.گلم من خودم خیلی دو قولو هیمالیا مدل پانوراما که 22 میلیونه دوس دارم اما بودجه ام هشت الی 13 تومن به زور برسه.خودم ساید داشتم ولی اللن دیگه دسته مامانمه استفاده میکنه زشته ازش پس بگیرم