2777
2789
عنوان

بیبی چکک خراب

150 بازدید | 38 پست

۵روز مونده ب موعدم بیبی مارک ریور زدم اولش اصلن ن خط مثبت انداخت ن منفی الان ک تبخیر شده منفی فقط ی خط کمرنگ انداخته یعنی چی؟؟؟؟خرابه؟؟یا منفی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم خرابه ایشالله مثبته شاید جیشت ریخته شد روش خراب شد

ن فکر کنم مشکل از خود بیبی چکه

مرسی عزیزم من اصلن این ماهی امیدی ندارم امروزم شانسی زدم فقط دوبار وسط تخمک گذاریم اقدام داشتم الانم حتی علائمی ندارم طبق معمول ۵روز قبل پریودمه ک مث همیشه یکم درد پریود دارم

ن فکر کنم مشکل از خود بیبی چکه مرسی عزیزم من اصلن این ماهی امیدی ندارم امروزم شانسی زدم فقط دوبار و ...

ایشالله ک بارداری و میای خبرشو میدی بهمون  

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
ببخشید ولی تاپیکاتو خوندم اول اطمینان پیدا کن از اینکه بچه بیاری با شوهری که مست میکنه میزنت زندگی ب ...

نمیخام با بچه درست کنم

ولی چون تنهام دلم بچه میخاد من حتی خواهری هم ندارم ن حتی دوستی  اتفاقن برعکس خیلیا فک میکنم بچه بدون پدرم میتونه خوشبخت شه اگ ی مادر خوب داشته باشه