khanoooomfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 239 عنوان بیبی چکک خراب 150 بازدید | 38 پست ۵روز مونده ب موعدم بیبی مارک ریور زدم اولش اصلن ن خط مثبت انداخت ن منفی الان ک تبخیر شده منفی فقط ی خط کمرنگ انداخته یعنی چی؟؟؟؟خرابه؟؟یا منفی 1400/01/08 | 10:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoooomfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 239 زود زدی عزیزم بزار ۵ روز از تاریخ پریودیت بگذره الان ک منفیش اومده مثبتشم ی هاله کمرنگ انداخته من اخه معتقدم مثبت باشه الانم نشون نیده منفی باشه ک کلن منفیه
74محدثه عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 2826 الان ک منفیش اومده مثبتشم ی هاله کمرنگ انداخته من اخه معتقدم مثبت باشه الانم نشون نیده منفی باشه ک ک ... عزیزم چند روز دیگم صبر کن انشاالله مثبته
khanoooomfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 239 فکر کنم خرابه چون رنگشم پخش شده حالا هاله کمرنگ مثبتش مشخص نیس باشه هم در کل فکر کنم خرابه
khanoooomfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 239 عزیزم چند روز دیگم صبر کن انشاالله مثبته انشالله ولی امیدی ندارم ک خودم😔
malakeyakhii عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 4576 الان ک منفیش اومده مثبتشم ی هاله کمرنگ انداخته من اخه معتقدم مثبت باشه الانم نشون نیده منفی باشه ک ک ... مدیکور بگیر
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 فک کنم خرابهایشالله مثبتهشاید جیشت ریخته شد روش خراب شد نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
malakeyakhii عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 4576 ببخشید ولی تاپیکاتو خوندم اول اطمینان پیدا کن از اینکه بچه بیاری با شوهری که مست میکنه میزنت زندگی برا بچه زهرمار نکن 😔 با بچه چیزی درست نمیشه عزیزم
khanoooomfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 239 فک کنم خرابه ایشالله مثبته شاید جیشت ریخته شد روش خراب شد ن فکر کنم مشکل از خود بیبی چکهمرسی عزیزم من اصلن این ماهی امیدی ندارم امروزم شانسی زدم فقط دوبار وسط تخمک گذاریم اقدام داشتم الانم حتی علائمی ندارم طبق معمول ۵روز قبل پریودمه ک مث همیشه یکم درد پریود دارم
miss_marmoolak عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10107 ن فکر کنم مشکل از خود بیبی چکه مرسی عزیزم من اصلن این ماهی امیدی ندارم امروزم شانسی زدم فقط دوبار و ... ایشالله ک بارداری و میای خبرشو میدی بهمون نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
khanoooomfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 239 ببخشید ولی تاپیکاتو خوندم اول اطمینان پیدا کن از اینکه بچه بیاری با شوهری که مست میکنه میزنت زندگی ب ... نمیخام با بچه درست کنمولی چون تنهام دلم بچه میخاد من حتی خواهری هم ندارم ن حتی دوستی اتفاقن برعکس خیلیا فک میکنم بچه بدون پدرم میتونه خوشبخت شه اگ ی مادر خوب داشته باشه
khanoooomfatemeh مدیر استارتر عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 239 ایشالله ک بارداری و میای خبرشو میدی بهمون خدا کنه😔