بچه ها من تقریبا ۸ ماهه داداشم ازدواج کرده و با ما تو یه خونه زندگی میکنه سر این قضیه حق و میدم به زنداداشم اینم بگم که دوماه اول خونه گرفتن بعد تصمیم گرفتیم بیایم شهر خودمون اونا هم خودشون گفتن ۱ سال باهم شریک باشیم بعد جدا میشیم
این زنداداش من روز نیست که با داداشم بحث نداشته باشه و همش با من لجه نمیگم همش تقصیر اونه نه ولی اون وقتی کسی پیشمون نیست کار خودشو میکنه و تو جمع منو ضایع میکنه متاسفانه من نمیتونم مثل خودش باشم و جوابشو جلو چشم خانوادم میدم و همه ی تقصیر میفته گردن من
چند وقت پیش داداشم دوتا جا صابونی گرفت یکی شو زنداداشم برو یکیش موند بعد از یک هفته مامانم برام یه صابون خرید منم به مامانم گفتم مامان یه جا صابونی برام میخوری مامانم گفت داداشت دوتا خریده یکیش اضافه است تو ببرش منم گفتم باشه بعد الان از ساعت ۱ تا ۳ تو اتاقشون صدا دعوا میومد اول گفتیم دخالت نکنین بعد دیدم بد تر شد من و مامانم رفتیم تو اتاق دیدم داداشم داره گریه میکنه دنیا رو سرم خراب شد مامانم گفت چرا چی شده گفت سر اون جا صابونی گفته خواهرت چرا به وسایل من دست زدن باورتون میشه زده بود به داداشم و اینم بگم ایشون خیلی کینه ای و لجباز هستن