2777
2789
عنوان

کدومتون بودین‌؟ دلم گرفت 😞☹️

119 بازدید | 13 پست

‏امروز یکی بهم زنگ زد برداشتم گفتم بله؟ هیچی نگفت فقط خیلی آروم داشت گریه میکرد نزدیک ب ۱ دقیقه گریه کرد منم همه رو گوش دادم و قطع کردم از اونجایی هم که سیمکارتمو تازه عوض کردم و شماره منو کسی نداره احساس کردم یکی همینجوری شانسی شماره گرفته گریه کنه تا خالی بشه،

چقدر بعضیامون تنهاییم... :)

من میگم تعداد مژه های چشم سمت چپش ۵۸ تاس، بعد شمو میپرسی عاشقشی؟!                                                     
چ عجیب کاش منم همچین تماسی داشته باشم 😐

خیلیییی دلم گرفت بعدش کلی گریه کردم هنوزم حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ عجیب کاش منم همچین تماسی داشته باشم 😐

خوبه؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
دلم میخواد گریه کنم😭😭

خودتو خالی کن نریز تو خودت

یادمه وقتی تازه سیم کارت خریده بودم نوروز 84 بود، با خانواده ام رفتیم سفر، شب خواب دیدم شماره خونه افتاد رو صفحه گوشی، برداشتم یکی گفت اومدیم خونتون دزدی ها ها ها ها ها

تا خود صبح اون پشت گوشی خندید و من لرزیدم تا بیدار شدم، به نظرم شنیدن این گریه تو بیداری بهتر از اون خنده تو خوابه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

نمیتونم متاسفانه بغض داره خفم میکنه ولی اشکم نمیریزه 

ی اهنگ غمگین بذار باهاش گریه کن من اینکارو میکنم اینجور مواقع

یادمه وقتی تازه سیم کارت خریده بودم نوروز 84 بود، با خانواده ام رفتیم سفر، شب خواب دیدم شماره خونه ا ...

وای ترسیدم دختر چی کشیدی اون شب

این که بعد 16 سال خوابم یادمه معلومه چقدر ترسیدم

عزیزم اگه من بودم سکته میکردم