2777
2789
عنوان

حلقه خوبه؟

94 بازدید | 7 پست

حلقه واسه لاغری شکم نه اون حلقه ازدواج😂دوتاسزارین داشتم شکمم شل شده حلقه بزنم؟ چی بخرم روزی چقد؟ راهنمایی لطفا

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

گن ببند حلقه بزن 

بنظرم خوبه 

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   

اره تاثیر داره ولی تا عادت کنی بهش شکم درد میگیری البته نه از اون شکم درداها😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تاثیر داره ولی تا عادت کنی بهش شکم درد میگیری البته نه از اون شکم درداها😂

عیب نداره فقط میخوام شکمم بره. چی بخرم مارکی اسمی؟ وروزی چقد

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
آره خوبه

شما بگو تاثیر داشته؟ روزی یبار چنددقیقه؟ 

عیب نداره فقط میخوام شکمم بره. چی بخرم مارکی اسمی؟ وروزی چقد

مارکشو نمیدونم من داشتم مارک نداشت دندونه ای بود 

من روزی یه ربع میزدم کم کم که عادت کنی بیشترم میزنی شکمت درد نمیگیره

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨