2777
2789

شاید یکی از بدترین عذاب وجدانها و پشیمونیای زندگیم همین تتو زدن باشه🤦‍♀️🤦‍♀️مثل سگگگگ پشیمونم

یه طرح ظریف میخواستم رفته بودم سراغ ارایشگر محلمون اونم چون دستگاه مخصوص تتوی دست و بدن رو نداشت با دستگاه تاتو ابرو برامون تتو زد🤦‍♀️🤦‍♀️

واای بدجور خرابش کردا ینی خاک تو سر من کنن که ب یه ارایشگر بدکاره اعتماد کردم😑

تازه معلوم نی چی تو جوهر دستگاه تتوعه بوده میترسم بیماری خونی بگیرم🤦‍♀️🤦‍♀️

و از همه مهمتر اینکه میترسم تو اینده ام مشکل ایجاد کنه اگه شوهرم در اینده بگه نمیخام زنم تتو داشته باشه چیکار کنم؟!

هیچوقت نه خودمو نه دوستمو نمیبخشم که رفتیم همچین کاری کردیم

تا زمانی که این اتفاق و پشیمونی براتون نیوفتاده درک نمیکنید خیلییی سخته از اونموقع دارم ب خودم لعنت میفرستم

آیا راهی واسه پاک کردن تاتو بدون هیچ رد و اثری وجود داره؟لطفا کمک😔

اگه رنگش تیره س با لیزر میره

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

قبل هر کار خوب فکر کن 

دوما ک با لیزر میرع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا این همه غصه خوردن نداره با لیزر پاک میشه

کافیه خودم بخوام 💪،عضو تاپیک بامداد خمارم ...گروه نارنجی ،،،وزن شروع ۱۴۰۰/۱۰/۶،،  ۷۹ کیلو،،،،،قد ۱۵۷،،،،، وزن هدف اول ۷۵،،،هدف دوم ۷۰ ،،،هدف سوم ۶۵،،و هدف آخر ۶۲🤩
بعضیا میگن کامل نمیره با لیزر

حالا شما بپرس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ژینا جان میشه بپرسم رشته دانشگاهیتون چی بوده

زبان جانم