بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم کاریه که همه باید بکنن تا در اینده به مشکل نخورن هرچی دیر تر شه برای خود بچه سخت تر و دردناک تر میشه. الان انجامش بدی خیالت راحته در اینده به مشکلی نمیخوره
کاربر قدیمیم کاربری قبلیم شناسایی شد با این کاربری اومدم تبریک نگین دوست جونیا😚
کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
اینکه تو موقع بله دادن یا خاستگاری رفتن چشماتو باز نکردی مقصرش من و بقیه مردا و زنهای عالم نیستیم. اگه کسی نظرشو میگه یا به کسی ابراز علاقه میکنه نباید حسادت کنی. حسادت بدبختیهای بیشتری برات به ارمغان میاره. یکبار بیشتر هم قرار نیست زندگی کنی. یا به روال سابق ادامه بده و روز به روز بیشتر احساس تیره روزی کن یا یکبار هم که شده روش متفاوتی رو امتحان کن تا نتیجه متفاوتی بگیری.{{از خوشی دیگران از عمق وجودت خوشحال و از ناراحتیشون واقعا ناراحت شو. تحت هیچ شرایطی حسادت نکن چون حسادت قویترین بند ابلیس برای تیره روزیه انسانه. اگر خودت توی زندگی از لحاظ عاطفی ارضا نشدی وقتی میبینی مردی به زنی یا زنی به مردی خالصانه ابراز علاقه میکنه بجای ناراحتی خوشحال شو و براشون ارزوی روزهای بهتر کن. هرچی برای دیگران بخای و دعا کنی برای خودت پیش میاد}}. اصراری ندارم ولی اگه از روال سابقت نتیجه نگرفتی یکبار هم که شده این روال رو در پیش بگیر.
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد