2777
2789
عنوان

باتجربه های حاضرجواب بیایید

161 بازدید | 19 پست

سلام دوستای نازم

بیاییدبگیم کی وکجا حاضرجوابی مودبانه کردیم وازهم بیشتریادبگیریم.من خودم با بی احترامی مخالفم ومودبانه جواب همه رو میدم تا ازم سئوال بی ربط نپرسن وحرفاشونو بچشن 

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندوقت پیش دوست شوهرم به شوخی گفت گوشیت ارزونه ومال من جدید وباکلاسه توهم بگو شوهرت برات بگیره.چون توجمع گفت به شوهرم برخورد منم زود گفتم ادم اول باید خودش گرون باشه بعدگوشی وخونه و...

قرمزشد طرف پاشد رفت بیرون😂شوهرم کیف کرد

این تاپیک خوب بود .برخی هاش البته 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5405744/بداهه-گویی-یا-مهارت-کلامی

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

اها یکی از فامیلامون هی میومد خونه مون فقط واس امار گرفتن وقتی سوالاش تموم میشد بعو 5 دیقه میرفت بش گفتم دفعه بعد بیا خونمون واس احوال پرسی ن سرشماری و امار گیری بهش برخورد 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

سلام

من با دوستام که اوکیم یعنی چیزی هم بگن ناراحت نمیشم یا دو برابر جوابشونو میدم

ولی با کسایی که راحت نباشم جوری رفتار میکنم که به خودش اجازه نده بی احترامی کنه اگرم بکنه معمولا محل نمیذارم 

راجع به فضولی هم به نظرم چطور مگه کلی ترین و بهترین جوابه

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
اها یکی از فامیلامون هی میومد خونه مون فقط واس امار گرفتن وقتی سوالاش تموم میشد بعو 5 دیقه میرفت بش ...

بسیارعالی وبجا😂من وقتی ازم سئوال بی ربط میپرسن سریع میگم چطور؟یا چرا میپرسی عزیزم؟طرف میگه همینجوری منم میگم همینجوری بیخیال بابا🤗

سلام من با دوستام که اوکیم یعنی چیزی هم بگن ناراحت نمیشم یا دو برابر جوابشونو میدم ولی با کسایی که ...

اره موافقم باهات عزیزم

دلم نمیخواد که جواب بدم دیگه خیلی عصبانیم کننن دیگه کنترلی ندارم رو‌خودمو میشورمشون 

من جاریم باخنده و شوخی همیشه سرک میکشسد.الان دیگه اجازه نمیدم

اینجوزرمواقع مجبورم بگم یه چیزی