2777
2789
عنوان

خانومایی که در اقدام به بارداری به ماه قمری توجه نکردن بیاین..

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 29 پست
بی بی چکم امروز مثبت شد...

خداروشکر ببین من اصلا به این چیز اعتنا نکردم الان پسرم پیشم خوابیده حالا که خوش حالی می شه برای بارداری منم دعا کنی 😍😍😍

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا بیخیال توروخدا 

من دینو زیر سوال نمی‌برم 

اما مثلا مسیحیا و یهودیا همشون مشکل دارن؟؟؟

یادمه قبلاً که مامای زایشگاه بودم یه نفر میخواست زایمان کنه قفل و زنجیر بسته بودن کمر زن بدبخت بعد مامانش که مدیر مدرسه هم بود!!! می‌گفت هر وقت خواستم زایمان کنه بگید تا من کلید بدم قفلش باز کنید😑

من یه زندگی فوق العاده نمی‌خوام بلکه یه زندگی شاد میخوام  
منظورم اینه ماه قبل رعایت کردم ولی این ماه رعایت نکردم و از شانسم باردار هم شدم

ان‌شاءالله که سالمه

من یه بار باردار شدم و سقط شد اصلا اطلاعی از این قضیه نداشتم

بعدا یکی بهم گفت که اول ماه و آخر ماه و وسط ماه رابطه مخصوص جن هاست و تو اون روزها نطفه بسته شه سقط میشه

دیگه منم ترسیدم و سر پسرم رعایت کردم

ولی درست یا غلطش رو نمیدونم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

منظورم اینه ماه قبل رعایت کردم ولی این ماه رعایت نکردم و از شانسم باردار هم شدم

هیچی نشد. والا سالمه شکر خدا الانم دوباره بدون برنامه باردارم 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
پس تموم اونایی که ناخواسته و بدون برنامه حامله شدن و روزها رو نمیدونستن الان باید بچشون مشکل داشته ب ...

نه عزیزم خرافات نیس اینا اثراتی که ماه رو زمین میزاره 

اول و وسط و اخر ماه قمری نطفه ضعیف به وجود میاد و اگ سقط شه دلیلش میتونه این باشه 

و اگه اعتقاد داشته باشی هیچم خرافات نیس

اما وقتی غیرعمد و ناخاسته تو این روزا شده انشالله که مشکلی به وجود نمیاد 

بعدم همه چی،دست خداست

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...