2777
2789

دوستان لطفا ۴۰ نفر جمع بشیم امروز خاکسپاری یکی از اقوام هست که خیلی غریب هستن سوره ملک بخونیم که ترس از قبر کم بشه . ان شاللله که صواب این کار ذخیره اخرتتون بشه . هر کسی میخونه لایک کنه. اسم میت منصور 

عریزم میشه هشت تا تاپیک اخرم رو گزارش بزنید لطفا

اگه زدید خبر بدید بهم ممنون میشم

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخونم خدا رحمتش کنه❤️

عریزم میشه هشت تا تاپیک اخرم رو گزارش بزنید لطفا

اگه زدید خبر بدید بهم ممنون میشم

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴

خدا بیامرزدش، نام پدر متوفی را میدونید، برای نماز لیلة الدفن میگم؟ 

وقتی خواستید براش صدقه بدید، به نیت رد مظالم بدید که اگه حق الناسی گردنش باشه، کم بشه و اگه گردنش نباشه، براش صدقه، محسوب بشه. 

ولی صدقه جای حق الناس را نمیگیره

عریزم میشه هشت تا تاپیک اخرم رو گزارش بزنید لطفا اگه زدید خبر بدید بهم ممنون میشم

لغو کاربری میشم اگ بی جهت گزارش بزنم چون تعدادش هم بالاست و اینکه برای خود شما هم گزارش خوردن خوب نیس تعلیق میشی 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
لغو کاربری میشم اگ بی جهت گزارش بزنم چون تعدادش هم بالاست و اینکه برای خود شما هم گزارش خوردن خوب نی ...

سه تا اخر‌ رو لطفا