2777
2789
عنوان

راز خوشمزگی قرمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 22 پست
سبزی زیاد سرخ شه لیمو عمانی استفاده کن شب قبل درست کن فردا ناهار بخور ببین عجب مزه ای گرفته قشنگ ج ...

آخ دقیقااااا،من روی غذام چیزی ازعطروطعمش متوجه نمیشم،فرداک میخورم میبینم به چه خوب شده😀

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عطر رو بوش عالی میشه ب آدم دل غشه دل ضعفه دست میده

اوووف دلم خواست😍😍😍😍😍

این دفعه حتمااستفاده میکنم عزیزم😍🌹🙏

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤
آخ دقیقااااا،من روی غذام چیزی ازعطروطعمش متوجه نمیشم،فرداک میخورم میبینم به چه خوب شده😀

کلا تو خانواده ی ما قورمه سبزی از شب قبل پخته میشه مثلا ساعت ۹درستش میکنن تا ساعت ۱قشنگ بپزه بعدم خاموش میکنن صبح گرم میکنن برای ناهار

کلا تو خانواده ی ما قورمه سبزی از شب قبل پخته میشه مثلا ساعت ۹درستش میکنن تا ساعت ۱قشنگ بپزه بعدم خا ...

چه باحال👌

دوستان عزیز سپاس از راهنمایی هاتون🙏🌹🌹🌹🌹

مهم ترینش میزان گوشت که گوسفندی خیلی عالیش میکنه

دوم خوب پخنه شدن گوشت  طوری که خوووب ظعمش رو به آب خورش بده

دوم سبزی که استفاده میشه و میزان و مقدار مناسب از هرکدوم مثلا اگر جعفری یا شنبلیله زیاد از مقدار باشه ممکنه تلخ بشه

سوم لیمو امانی که استفاده میشه باید تلخ نباشه و قبل از پخت تلخیشو بگیرید( تو آب ولرم بزارید تا تلخیش بعد چندساعت گرفته بشه)

سبزی نباید خیییلی سرخ بشه که تلخ بشه خیلی هم نباید جون دار باشه که مثل آش باشه0000نباید خیلی ریز بشه....

کمی از سبزی خشک شده هم استفاده بشه عطر خوبی میگیره

لوبیات باید حتما قبلش خیس بخوره وگرنه تلخ میکنه

بهتره کمی لوبیای چیتی هم داخل خورش استفاده بشه مثلا یک چهارم لوبیای قرمز

یک مورد دیگه اینکه توی قابلمه و با زمان زیاد و کافی درست بشه خوشمزه تر از زودپز میشه تا خووووب جابیافته

در پایان هم برای اینکه به روغن بیافته بعد از خاموش کردن شعله یکی دوتا تیکه یخ بندازی توی خورشت  به روغن میافته

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

ادویه لیموفلفلی... رب انار

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖