۱۳۷۹۱۱۱ مدیر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 عنوان شوهرم باز بچه میخواد چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 44 پست آخه دخترم هنوز کوچیکه خودمم موقع زایمان خیلی اذیت شدم نمیدونم چیکار کنم خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍 1400/01/07 | 12:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 بزن دهن شوهرت 😂دلم نمیاد خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 سه ماهشه 😅 یا خوده خدا خیلی کوچیکه بچت شکر میخوره شوهرت بازم میخاد گوش ندیا به حرفش بیچاره بچه اولت سخته بابا براش دلتون به حال بچت بسوزه گوش نده به حرف شویت میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
بهین_ویدا عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1280 بگید به لحاظ جسمی شرایطشو ندارمروی سلامتی جنین تاثیر میذاره
سلطان_غم عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 10140 من دخترم دوسالش شد باردار شدم دارم سرویس میشم..دوماه دیک دنیا بیاد....خیلی سخته خیلی...ولی حکمت خدا بود و میخوام زودتر حکمتشو بفهمم انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند! یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
ساراوووو عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4331 😂دلم نمیاد بگو کجاس من میام میزنمش 😂😂😂ادرس بده جنازشو تحویل بگیر😂😂😂😂😂😂
pari9097 عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 1506 سمیه نرو....اگه بری زایمان نمیگن خیلی شوهردوست بوداون شوهرت شبا خودشو میزنه به خواب که پوشک عوض نکنه....
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 بگید به لحاظ جسمی شرایطشو ندارم روی سلامتی جنین تاثیر میذاره حالا روحی شااید ولی جسمی اصلاااااا خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 بگو کجاس من میام میزنمش 😂😂😂 ادرس بده جنازشو تحویل بگیر😂😂😂😂😂😂 دمت گرم مگه اینکه امثال تو بزنن دهن همچین شوهرایی واقعا بی منطق هس حرف شوهره😐 میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 چند سالته؟ ۲۰ سالمه خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
ساراوووو عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 4331 ۲۰ سالمه واقعا بکششش میدونی چقدر وقت دارید؟؟شوهرت چند سالشه😂😂😂😂
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 بچت دختره ؟ حتما پسر میخاد 😞 میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 واقعا بکششش میدونی چقدر وقت دارید؟؟ شوهرت چند سالشه😂😂😂😂 دیگه امسال میره تو ۳۰ خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
۱۳۷۹۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 682 بچت دختره ؟ حتما پسر میخاد 😞 دقیقاا خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
mmmmmmmmmbbbbmmmmmmm عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 3921 دقیقاا پس دردش اینه 😠😠😠 میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊