نوشهر مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 285 عنوان خوشحالم واس اونایی ک شوهر پولدار قسمتشون شده 408 بازدید | 27 پست خداروشکر کنید بی پولی خیلی سخته من گول خوردم با کسی ازدواج کردم ک کارگر ساختمون همش هم ک کار نیست کارم شده غصهسه ساله عقدم منتظرم منو ببره خونه بختمسخره همه شدیم منو خانوادم مامان و بابام پیر شدن از غصه و مریض شدن چکار کنم با این نداری و وضع کارش برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا 1400/01/07 | 03:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
morvaridbanooo عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 18303 خب اخه مردای پولدارم زیاد نیستن عزیزم واون دخترا هم معمدلا پولدارن خودشون انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
طراوت۲۷ عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 یه جای سبک رهن کن برو بی عروسی رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
موچیکا۲۲۰ عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 431 بگو کارش عوض کنه وقتی سه ساله نتونسته پول جمع کنه تو رو ببره خونش خب یعنی کارش درامد کافی ندارهخودتم اگه بتونی بری سرکار کمکش کنی هر چه سریع تر جمع و جور کنید بهتره
گلنازظ عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 1483 خدای تو هم بزرگه عزیزم غصه نخورمنم دست و بالم خیلی تنگه ولی توکلم به خداستالان دنبال یه درامد اینترنتی هستم و اگر واقعا برام سود داشته باشه قطعا به خیلی ها هم معرفی میکنم خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔
خلگوشي عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 10203 خب اخه مردای پولدارم زیاد نیستن عزیزم واون دخترا هم معمدلا پولدارن خودشون نه نهچندین نفرو دیدم که دخترا وضعشون خیلی معمولی بوده شوهراشون همه پولداااار
afsoon1374 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 3913 نه نه چندین نفرو دیدم که دخترا وضعشون خیلی معمولی بوده شوهراشون همه پولداااار منم دورم پراز این دختراس 😊 میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیهالسلام
مامانیا69 عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1820 عزیزم اگه انسان شریفی هست اهل خیانت نیست خدارا شکر کن بعضیا پولدار هستن ولی اهل خیانتن
parham98 عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 2266 غصه چرا الان وضع همه همینه هر کس میگه من پولدارم ک مشکل مالی دارم داره دروغ میگه
afsoon1374 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 3913 بی پولی خیلی سخته هممون منتظر روزای بهتریم💔 میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیهالسلام
morvaridbanooo عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 18303 نه نه چندین نفرو دیدم که دخترا وضعشون خیلی معمولی بوده شوهراشون همه پولداااار خب اینا قطعا از کسایی بودن که مادری چیزی براشون زن پیدا کرده وخودشون نتونستن انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
مانلی۴۴۴ عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 2526 بهش میگفتی بیشعور بی معرفت تو که توانایی اداره یه زندگی دو نفررو نداری غلط میکنی پا پیش میزاری بالاخره باید یه چیز تو خودت میدیدی و میومدی جلو
نوشهر مدیر استارتر عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 285 بهش میگفتی بیشعور بی معرفت تو که توانایی اداره یه زندگی دو نفررو نداری غلط میکنی پا پیش میزاری ... واقعاااا موندم از این کارشون انقد غصه خوردم موهام سفید شد برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا
نگارررر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11882 واقعاااا موندم از این کارشون انقد غصه خوردم موهام سفید شد باهاش ادامه نده😔 سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
mahdisyyy عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 9434 منم دوس گسرم سقف کاذب کار میکنه میگه تا چند سال دیگه پیماان کار میشم یعنی باهاش کات کنم همیشه بی پول میمونه؟ وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167