2777
2789
عنوان

در عالم همسایگی🤔🤔

380 بازدید | 34 پست

سلام خانوما من آخرین پنج شنبه سال رو یچیزی خیرات کردم ریختم تو ظرف بردم خونه همسایه (ظرف یکبار مصرف نبود) اونوقت همسایمون ظرف رو هنوز بر نگردونده... من احتیاجی به ظرف ندارم ولی برام سواله اگر شما بودین ‌و مدت طولانی تری ظرفتون خونه همسایه بود بهش میگفتین 

شاید فراموش کردن

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره صد در صد 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

منوهمسایم همین طوریم یه چی برای هم میبریم هفته هاطول میکشه پس بدیمض😂😂😂😂یایه چی میپزیم باظرفش پس میدم من مثل آش یاحلیم یاحلوابرای خیرات

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب چرا نمیری پس بگیری... من نمیدونم تو نی نی سایت چرا همه انقدر بی زبونن. ..  پس اینایی که تو خیابون پرو و حاضر جوابن کیان؟ 

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!