2777
2789

من دیروز با خاله م سر یه موضوعی دعوام شد، بعدش هم معذرت خواهی کردم با اینکه همش هم تقصیر من نبود، من هم حق داشتم، 

ولی گفتم بزرگتره بالاخره من باید معذرت بخام، با این که بی احترامی هم نکرده بودم ، فقط از موضوعی ناراحت بودم از دستش و بهش گفته بودم؛

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

بعد از معذرت خواهیِ من،برام یه پیام فرستاد که خلاصه ش این بود که مردم توی کشور هایی که سرانه مطالعه بالاست آرومن، و مردم توی کشور هایی که سرانه مطالعه پایینه، اهل دعوا و خشونت ان؛

واقعا دلم شکست از این پیام، یعنی چون بحث کردم باهاش باید همچین چیزی بفرسته؟ یعنی من مطالعه نمیکنم؟

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان بی زحمت اگر میشه بیایید این تاپیک الان زدم بخونیدراهنمایی کنید

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
بعد از معذرت خواهیِ من،برام یه پیام فرستاد که خلاصه ش این بود که مردم توی کشور هایی که سرانه مطالعه ...

عب نداره حالا حرف بدی نزده که 

من فکر کردم فحشت داده ناراحتی

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
بعد از معذرت خواهیِ من،برام یه پیام فرستاد که خلاصه ش این بود که مردم توی کشور هایی که سرانه مطالعه ...

عزیزم چرا خودتو ب خاطر چیزای کوچیک ناراحت می‌کنی 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه