2777
2789

دکترم واسه پس فردا سونو و ازمایش غربالگری نوشته اونم تو ازمایشگاه دنا ولیعصر هست گفتش هم سونو هم ازمایشو اونجاانجام بده.اما زنگزدم اونجا فقط ازمایشگاهه حالاچکارکنم زنگم میزنم ج نمیده اونجامگه سونوهم داره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دکترم کارت دنا روداده گفت سونوهم داره ینی واسه سونو منظورش نیلوبوده؟؟نیلو هم بغل دناس یاجا دیگه

نزدیک هم هستن

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
نه ناشتایی نمی حواد ولی نیلو حداقل از دو هفته قبل باید وقت بگیری ...اینطوری یه عالمه طاقچه بالا میذا ...

ینی انقدشلوغه؟؟؟؟؟اخه نمیدونستم دکترم گیج کرده منو..ینی تاغروب هم واستم نوبتم نمیشه

برای آزمایش باید جواب سونو همراهتون باشه یه عدد ان تی داره که جواب آزمایش بر اساس اون انجام میشه حداکثر هم ۲۴ ساعت میتونه فاصله بیافته تا هر ساعتی هم که آزمایشگاه باز باشه نمونه می گیرن....

والا من سه دفعه رفتم نیلو دفعه اول که بدون نوبت بودم از ۷ صبح اونجا بودم ۱۰:۳۰ شب نوبتم شد...

الان به وقتی هاشون میگن دو تا سه ساعت الافی داره دیگه غیروقتی باید پیه اعصاب حوردی و علافی و همه چیش رو به تنتون بمالید تازه اگه وقت بدن ...