2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

142 بازدید | 15 پست

سلام من وقتی ۱۳ سالم بود ب اجبار خانوادم نامزد کردم اطرافیانم خیلی دخالت کردن منم ک بچه بودم بعد پنج سال بهم زدم ولی الان ک فک میکنم میبینم اطرافیانم ی مشت پست بودن ک فقط خاستن منو از این ازدواج منصرف کنن من تازه فهمیدم عاشق نامزدم بودم ولی الان دارم دق میکنم چون من با پسر خالم عقد کردم دیگه راه بازگشتی برام وجود ندارع و هرشب عذاب وجدان دارم چون نامزد قبلیمو خیلی خورد کردم خیلی باش بد بودم در حالی ک اون بیش از حد خوب بود 😭😭

حالا که عذاب وجدان فایده نداره شما سنت کم بوده اطرافیان باید عقل به کار می بستن که دختر ۱۳ ساله رو ازدواج و طلاق ندن!

اون آقا الان ازدواج کرده؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضو وقتا دیگه برای انجام بعضی کارا خیلی دیر میشه

هنوز اشکاش یادمه هنو التماساش یادمع اخرین بار ک اومد خونمون لباش خشک شده بود هیچی نخورد الان داغونم ولی ب رو خودم نمیارم 

اخی عزیز ناراحت نکن خودتو اگه الانم میتونی برو باهاش باش

اصلاااا من الان عقدم عاشق شوهرم هستم نمیشع بجز خورد شدن خودم چیزی ندارع براش ناراحتم خیلیییی هم ولی نمیتونم کاری کنم نمیتونم بخاطر گزشته لعنتیم زندگی الان شوهرمو خراب کنم چون میشه دوتا عذاب وجدان

ارع مرسی ک ب حرفام گوش دادین ادم حدقل یکم سبک تر میشه 

نه خواهش میکنم خب ببین دیگه بعضی وقتا یکارایی پیش میاد ادم 

نمیدونم چجوری بگم 

مجبوری انجامش میده

سنت کم بوده هنوز نمیدونستی 

بخاطر اونم ناراحت نباش 

منم مثل تو بخدا خیلی کارا برام پیش اومده یکیش خوب خیلیاش بد 

ولی دیگه ادم اون کارو میکنه دیگه میگذره کاریشم نمیشه کرد 

بهش فک نکن