2777
2789
عنوان

مقایسه چهره بچه ها

172 بازدید | 14 پست

بچه هامایه چندتازوج هستیم توفامیل همسر که نامزدی وعروسیمون تقریباباهم بود.

همیشه ام باهم مقایسه میشدیم.ازشانس بدمون هممونم تقریباباهم باردارشدیمووزایمان کردیم.

بچه من پسره وماشالله سفیده وچهره نازوتودل برویی داره

ولی بچه های اونادیگ شورخوشگلیودراوردن.بچه هاشون چشم رنگی شدن باموهای بور...چهرشون مث اروپاییاست.

بخاطرکروناتاالان ندیدمشون وعکساشونوفقط دیدم.ولی ازاینکه بخایم جمع شیم دورهم وچهره بچه هامونوباهم مقایسه کنن ناراحت میشم.بچه من درمقابل اوناچهرش معمولی حساب میاد.حتی امسال عیدقرارشدهمگی توویلای شمال جمع شیم من بخاطراین موضوع الکی بچموبهونه کردموگفتم اذیت میشه پیچوندم نرفتم...اوناهمه رفتن...حتی ب فکراینم ک کاری کنم بافامیلای همسرم قطع رابطه کنیم...بچه هاچیکارکنم اروم شم.اصلادست خودم نیس.نقطه ضعف شده برام.

حتی وقتی مادرشوهرم اونارومیبینه میادازچهرشون تعریف میکنه عصبی میشم.منوهمسرم خیلی ازاوناسرتربودیم.ولی اوناتوارثشون بچه های خوشگل بودوبچشون بسیارخوشگل شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این طرز تفکرتو اگه ادامه بدی مطمعن باش یک بچه با اعتماد بنفس 0 تحویل جامعه میدی حتی اگه مستقیم تو روش نگی

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

بی خیال

اقبال ش خوب باشه

الان این طوری فک میکنی چون برخورد نداشتی

بچه ها پیش هم بازی می‌کنند و کیف 

حیف نیس محروم بشه به خاطر این بدبینی

تجربه خودم 

هروقت همچین پیش بینی کردم درست از آب درنیومد و الکی نگران بودم

البته نگرانیت قابل درکه برام

منم ناراحتمیشم

ولی منتظر اتفاقهای عالی باش

بی خیال اقبال ش خوب باشه الان این طوری فک میکنی چون برخورد نداشتی بچه ها پیش هم بازی می‌کنند و کی ...

نمیدونم خداکنه همینجوری باشه که میگی

همش درحال خریدن لباسای مارک وخوشگلم برابچم که ازاوناهیجی کم نداشته باشه

این چه حرفیه میزنی چقدرناشکری بچه ی سالم داری وناشکری میکنی خیلی ازبچه های خوشگل هستن که مبتلابه اوتیسم هستن خدابهت لطف کردویه پسرسالم بهت داداون وقت ایجوری حرف میزنی هربچه ای یه جوره من پوستم سفیده اماپسرام سبزه هستن

البته منم مثل شما هستم....یکی دو تا زوج تو فامیل شوهر با ما ازدواج کردن اوایل خیلی مقایسه میکردن منم اعتماد بنفسم اومده بود پایین فک میکردم زشتم در صورتی که زشت نیستم به زیبایی اون یکی فقط نبودم یعنی در حد خودم معمولی رو به بالا حتی بچه هامون که بچه ها من خدایی زیباترن اما الان فقط میگم بچه باید سالم باشه اصلا برتم دیگه مهم نیست

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
البته منم مثل شما هستم....یکی دو تا زوج تو فامیل شوهر با ما ازدواج کردن اوایل خیلی مقایسه میکردن منم ...

بعکس مابودیددقیقا

منوهمسرم ازهمشون زیباتربودیم.خیلی اعتمادب نفسم بالارفته بود.ولی بچه های اونافوق والعاده زیباصدوبچه من معمولی

بعکس مابودیددقیقا منوهمسرم ازهمشون زیباتربودیم.خیلی اعتمادب نفسم بالارفته بود.ولی بچه های اونافوق و ...

نگران نباش عادی میشه من چون از بستگان شوهرم نبودم تخریبم میکردن خانواده شوهر اما زود به خودم اومدم فهمیدم اونقدر که اونا دارن میکوبن نیستم مشکل من پوستم بود که سبزه ام اونا سفید برفی تا شوهرم اعلام کرد اگه من سفید میخواستم کور که نبودم سبزه انتخاب کنم

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖