2777
2789
عنوان

معجزه سوره نصر براي ٤١ نفر ميخوام سوره مصر بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 57 پست
با دل شکستت که مطمنا نگاه خدا به سمتته التماس دعا

😔نیست به همون خدا قسم نیست😭😭منتظر معجزه خدا بودم گفتم ایندفعه ناامید نمیشم اما نشد کاش مرگمو بده دیگه نمی‌کشم 😔

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...

تورو خدا برای من خیلی دعا کن

حالم خیلی بده و استرس شدید دارم

دعا کن خدا آبروی من و یکی دیگه رو حفظ کنه کسی که کلی پشت سرمون حرف زده همین فردا صبح خودش رسوا شه

و به زودی زودی ازدواج خوبی کنم و خوشبخت شم

منم برای شما دعا میکنم 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای من بخون بعد از ۱۰ سال قراره با پسری که عاشقشم تابستون امسال ازدواج کنم  دعا کن مقدم ...

چه خوب 😇😊خداروشکر

ان شاءالله به سلامتی

بمونید برای هم

سر سفره عقد برای ما هم دعا کن اگه خدا بخواد به عشقمون برسیم

😔نیست به همون خدا قسم نیست😭😭منتظر معجزه خدا بودم گفتم ایندفعه ناامید نمیشم اما نشد کاش مرگمو بده ...

عزیز من به دو چیز ایمان دارم یکی اینکه شاید چیزی که تو میخای ب صلاحت نیس و وقتی کلی اصرار میکنی و بدستش میاری متوجه میشی اشتباه کردی دوم اینک خدا همیشه بهترینا رو تو بهترین زمانا میده

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
چه خوب 😇😊خداروشکر ان شاءالله به سلامتی بمونید برای هم سر سفره عقد برای ما هم دعا کن اگه خدا بخو ...

مرسی عزیزم خیلی ممنون 

چشم حتما دعای همیشه م اینه خدا همه ی عاشقای واقعی رو بهم برسونه🤩🙏🏻

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
😔نیست به همون خدا قسم نیست😭😭منتظر معجزه خدا بودم گفتم ایندفعه ناامید نمیشم اما نشد کاش مرگمو بده ...

استغفرالله ربی و اتوب الیه

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
عزیز من به دو چیز ایمان دارم یکی اینکه شتید چیزی که تو میخای ب صلاحت نیس و وقتی کلی اصرار میکنی و بد ...

اگه خدا بخواد محال ترین چیزا ممکن میشه اگه خدا بخواد چیزی به اسم صلاح نیست اگه خدا بخواد میشه نمی‌خواد که نمیشه اسمشو میزاریم صلاح نبوده.😔بدترین شب عمرم خیلی بد دلم شکسته هر چقدر گریه میکنم بغض بیشتر خفم می‌کنه کاش خدا معجزه میکرد کاش خدا اینقدر در حقم ظلم نمی‌کرد کاش حداعقل میمردم کاش مرگمو میداد راحت بشم منم آدمم نمی‌کشم دیگه طاقت ندارم خیلی خسته ام خیلی...

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
اگه خدا بخواد محال ترین چیزا ممکن میشه اگه خدا بخواد چیزی به اسم صلاح نیست اگه خدا بخواد میشه نمی‌خو ...

فقط یکم صبر کن 

خدا نمیخواد چون بهترشو میخواد برات

فقط یکم صبر کن  خدا نمیخواد چون بهترشو میخواد برات

بهترین خدا پیشکش بنده های خوشبختش😔نمیخوام دیگه به شدت باور دارم آدما گاهی تو یک لحظه میمیرن و بعد اون فقط نفس میکشن.دیگه از خدا چیزی نمیخوام که ناامیدم کنه🖤

بهترین خدا پیشکش بنده های خوشبختش😔نمیخوام دیگه به شدت باور دارم آدما گاهی تو یک لحظه میمیرن و بعد ا ...

من مطمنم یکم صبر کنی یکم ک بگذره خودت میای و بابت الان اضهار پشیمونی میکنی 

یکم برای خدا بندگی کن 

کمتر ناشکری کن 

با خدا صحبت کن و تند نه چون خداست 

اونوقت شاید صلاح کارت اونی شد ک میخواستی

من مطمنم یکم صبر کنی یکم ک بگذره خودت میای و بابت الان اضهار پشیمونی میکنی  یکم برای خدا بندگی ...

کسی خبر نداره....

بگذریم ممنون🖤