2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت بشم یا نه؟

169 بازدید | 17 پست

ببینید خونوادم با اینکه بیمارند و رفت و آمد براشون سخته اومدن عید دیدنی همسرم خوب برخورد کرد اما بعد نهار سریع رفت خوابید تا  مهمونها رفتند بعد بیدار شد با وجودی که بچم چند بار رفت صداش کرد گفت خوابن میاد اما بعدش گفت من متوجه نشدم و فکر کردم شب میمونند!! مگه آدم عصر چند ساعت می‌تونه بخوابه و از اطرافشان بیخبر باشه

خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من با اینکه دلم خون شد و کلی جلو خونوادم شرمنده شدم اما به روش نیاوردم! جالبه اگه چیزی هم بگم اون طلبکار میشه

اینم بگم که بخاطر کرونا بیش از دو ساله خونم نیومدند و فقط گاهی ما سر زدیم!

خیلی کار همسرت  زشت بوده خیلیییییی  

میتونس یه چرت نیم ساعته بزنه و پاشه

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

ببینید همش خودمو میذارم جای این که خونواده اون مهمونم باشند مثلاً من برم بخوابم !! بنظرتون جنگ جهانی سوم نمیشه! یعنی سرم داره میترکه از ناراحتی! این در صورتیه که ما هیچ مشکلی با هم نداریم و یا حداقل من اینطور فکر میکنم یا شاید الکی دارم چشمپوشی میکنم

شما باشین الآن چی کار میکنین لطفاً واقعیت و بگین

عزیزم منطقی باهم صحبت کنید و شما هم بگین که رفتارشون درست نبوده و ناراحت شدین البته با لحن آروم لطفاً باهاشون صحبت کنید 

عزیزم منطقی باهم صحبت کنید و شما هم بگین که رفتارشون درست نبوده و ناراحت شدین البته با لحن آروم لطفا ...

ببینید یه مدرسه که اگه ۱۰۰ درصد مقصر باشه اگه در تنگنا باشه یه کم خودشو مقصر می‌دونه و جوری قضیه رو میپیچونه که آخرش من کوتاه بیام و بگم آها منم مقصرم یعنی اینقدر این اخلاقش رو مخه که بچم میگه مامان ولش کن این هر چی بگی حرف حرف خودشه!

ببینید یه مدرسه که اگه ۱۰۰ درصد مقصر باشه اگه در تنگنا باشه یه کم خودشو مقصر می‌دونه و جوری قضیه رو ...

وای چه بد یعنی منظورتون این هست که اصلا منطقی نیستن؟تاحالا با مشاور خانواده صحبت کردین؟

چون گفتین چیکار میکنید اگه جای من بودید من صحبت میکردم و واقعا اگه شده بهشون تحمیل کنم که باید منطقی بشن هرکاری میکردم که یکم منطقی برخورد کنن به هر حال شما قراره ایشالله سالیان زیادی رو کنار هم باشین و واقعا نمیشه همیشه یک طرف این رابطه حق به جانب باشه 

ولی دوست عزیز اصلا نگران نباش این مشکل حتما قابل حله بخدا نمونه های زیادی رو دیدم که هزار برابر ایشون بدتر بودن ولی کم کم با کمک خانواده این رفتار هارو کنار گذاشتن 

وای چه بد یعنی منظورتون این هست که اصلا منطقی نیستن؟تاحالا با مشاور خانواده صحبت کردین؟ چون گفتین چ ...

دقیقا مصداق ضرب المثل بیرونمون مردم و کشته درونمون خودمونو!! همه در ظاهر فکر میکنند بی نهایت آدم منطقی و ... است یعنی اینطور نشون میده ولی در واقع خیلی انتقاد پذیر و منطقی نیست و هر کاری که دلش بخواد در نهایت میکنه