2777
2789
عنوان

کدوم رشته بچه ها

81 بازدید | 6 پست

با دلیل 

تعداد رای : 8
نظرسنجی
روانشناسی خوارزمی تهران
5
62%
دبیری ادبیات قزوین
3
37%
خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روانشناسی نریا برو دبیری استخدام بشی به خدا بیکاری دیوونه ت می کنه نا امیدت می کنه از زندگی ،دنبال رشته دهن پر کن نباش من به خاطر کلاس رفتم مهندسی خوندم دیدم ته ش هیچی نیست انصراف دادم رفتم پرستاری ،دبیری کلا تعطیلی پنج شنبه ها جمعه ها عیدا تابستون صبح تا ظهر میری دستت بازه کلی وقت داری کتاب بخونی تفریح کنی

روانشناسی نریا برو دبیری استخدام بشی به خدا بیکاری دیوونه ت می کنه نا امیدت می کنه از زندگی ،دنبال ر ...

آخه میتریم قبول نشم 

بخاطر مصاحبه

چادری نیستم خانوادمم مذهبی نیستن 

ار سیاستم چیزی سرم نمیشه

وگرنه ک واقعا شرایط علمیشو دارم

بنظرت خیلی سخته دبیری قبول شدن؟

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
آخه میتریم قبول نشم  بخاطر مصاحبه چادری نیستم خانوادمم مذهبی نیستن  ار سیاستم چیزی سرم ...

نه مصاحبه اصلا سخت نیست لازم نیست چادری باشی فقط می ری مصاحبه باید محجبه باشی مانتو شلوار مقنعه اداری بپوشی یه کتاب مصاحبه حضوری هم بخر بخون نماز هم بلد باش من هم مثل تو بودم ولی سختگیری نمی کنن مصاحبه استخدامی پرستاری قبول شدم توکلت به خدا باشه کمی به خودت سختی بده یه عمر راحتی به خدا من اگه کسی بود بهم اطلاعات میداد از همون اول میرفتم معلمی  شغل خودم خیلی سخته

نه مصاحبه اصلا سخت نیست لازم نیست چادری باشی فقط می ری مصاحبه باید محجبه باشی مانتو شلوار مقنعه ادار ...

موفق باشی عزیز دلم 

چقدر مهربونی⁦❤️⁩دنیا مثل شما کم داره 

مرسی ازت