2821
2789
عنوان

دندان اضافی

5884 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها امیدوارم دکتری یا کسی باشه که خودش یااطرافیانش  دندان اضافی داشته باشه.

من یه دندون اضافی بالای دندان جلودارم فک میکنم بهش میگن کانین .نمیدونم بایدبیرون بیارمش یا خطری نداره اگ کاربهش نداشته باشم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگید ازعملش میترسم خیلی سنگین

آره منم داشتم 

دکتره گفت نمیشه ک همینطوری ولش کنی ب امان خدا .کیست دورشو بگیره کل فکت پر میشه 

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜
جدی میگید ازعملش میترسم خیلی سنگین

دختر دوستم لبنیات زیاد می خورد تو سن رشد ی دندون اضافه زد دکتر کشید براش..جراحی نداشت

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
منم یه دونه دارم سالهاست پشت دندون جلوییم حالاحس میکنم داره خراب میشه دندون اصلیمم داره خراب میکنه

نه من رفتم بالای دندان ها.زمان بچگی متوجه شدیم ولی یکدفعه دندان ناپدید شد.ماهم فکرکردیم افتاده .نگو برگشته بالا

من دندون عقلم می خوام بکشم

دندان عقلم یک هفته پیش کشیدم هردکتری رفتم گفت من نمیتونم ممکنه لب وچونه مدت طولانی بی حس بشه.. انقدرموقع عمل بهش فکرکردم که فشار م افتاد.موندم اینوچه جوری تحمل کنم.

ممنون ازپاسختون