2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین دانشگاه ها و دولتی با سوابق نمیگیرن فقط با کنکور..بیشتر دانشگاه های غیر انتفاعی این رشته هاست با سوابق و دانشگاه های دولتی رشته های به دردنخورش با سوابقه..میتونی دفترچه سوابق تحصیلی رو از سایت سنجش دان کنی ببینی😊

دانشگاه سراسری هیچ رشته ای رو بر حسب سوابق ندارن؟

دارن 

روان شناسی رو ندارن 

شیمی کاربردی 

مهندسی آب و خاک 

باغبانی 

زمین شناسی میتونی بری دولتی 

ولی روان شناسی رو ن

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
بهترین دانشگاه ها و دولتی با سوابق نمیگیرن فقط با کنکور..بیشتر دانشگاه های غیر انتفاعی این رشته هاست ...

بله منظور منم همون ازاد هست

فراموش کردم بنویسم

ب درد نخور مثل چه رشته هایی

دارن  روان شناسی رو ندارن  شیمی کاربردی  مهندسی آب و خاک  باغبانی  زمی ...

در این صورت هرچقد معدلم بالا تر بشه شانسم بیشتره؟

باید کنکورم داده باشم یا دگه ربطی نداره

بدرد بخور ترین رشته بر حسب سوابق داناه سراسری معمولا چه رشته ای هست

در این صورت هرچقد معدلم بالا تر بشه شانسم بیشتره؟ باید کنکورم داده باشم یا دگه ربطی نداره بدرد بخو ...

بله 

بله باید بدین 

شیمی کاربردی 

زمین شناسی 

ایناس

اگر سراسری مجاز نشم حتی اونایی ک بر حسب سوابق هست هم نمیتونم بزنم؟

مجاز میشی 

نگران نباش 

همه مجازن 

ولی کسی نمیره این رشتع ها بدرد نخور رو بخونه که 

مثلا مهندسی آب و خاک 

مجاز میشی  نگران نباش  همه مجازن  ولی کسی نمیره این رشتع ها بدرد نخور رو بخونه که& ...

اخه من کنکور دادم روزانه نوشته بود غیر مجاز

برای کنکور کلا نخونده بودم الکی رفتم ۶۰هزار شدم اونم زده بود غیر مجاز با اینکه تا ۶۸ هزار مجازه

تمام دولتی ها؟ مثلا دانشگ تهران و بهشتیم هستن؟

دانشگاه تهران و بهشتی با سوابق نیست اصلا فک کنم..ولی اره لیست تمام دانشگاه های ایران هست با رشته هایی که داره.تو سایت سنجش نوشته دفترچه صدفا براساس سوابق تحصیلی اونو دانلود کن..چرا  کنکور نمیدی حداقل دولتی بری؟'!!چون مدرک دولتی و سطح سواد دانشجوها قابل مقایسه با این دانشگاه ها نیست..

ولی اگه صرفا میخوای فقط مدرک بگیری و کار نکنی خوبه..

مجاز میشی  نگران نباش  همه مجازن  ولی کسی نمیره این رشتع ها بدرد نخور رو بخونه که& ...

یعنی انقدر بی طرفدارن ؟

حتی تو بهترین دانشگاهام این رشته ها بر حسب سوابقن؟