2777
2789

سلام بچه ها من سفارش چن تا وسیله دادم از دیجی کالا ک برام بیارن بعد الان ثبت سفارش شده و تو مرحله اماده سازی سفارشه کسی میدونه راهی هس که یکی از خریدامو لغو کنم؟ منظورم مرجوع کردن نیس یعنی کلا اون یکیو نیارن برام

زنگ‌ بزن پشتیبانی لغو میکنن

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه نیازی هم به زنگ زدن نیست

من همین دیروز این کارو کردم

بزن لغو مرسوله

بعد تو صفحه جدید برات این گزینه رو میاره که ایا می خواید همه رو لغو کنید یا فقط موارد خاصی رو

اونی که می خوای رو گزینه شو بزن

حله

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من یک بار لغو کردم ولی کلشو لغو کردم یه جایی تو پروفایل هست قسمت سفارش سه نقطه داره حداکثر ۴۸ ساعت طول میکشه وجه رو برگردونن

ولی اگ کالای خاصی مدنظرته که لغو کنی فکر کنم باید زنگ بزنی

خدایا شکرت ...  

[QUOTE=182752363]عزیزم شمارشو میدونی شما؟ [/QUOT02165267965

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
عه واقعا مررسی😍 بعد هزینشو چجوری برمیگردونن؟ 

من هزینشو زدم موقع تحویل پرداخت می کنم

ولی به هر حال هر کدوم رو لغو کنی ظرف ۷۲ ساعت برمی گردونن به حسابت

حالا ببین چون هزینشو پرداخت کردب اصلا این گزینه برات میاد یا نه

شاید مال زمانیه که پرداخت در محل رو انتخاب کرده باشیم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!