2777
2789

عاشقانه  شهرزاد

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرندز

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

شهرزاد 

نهنگ آبی 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

ملکاوان

مانکن

عاشقانه

ملکه گدایان

قورباغه

ساخت ایران۲

شش قهرمان و نصفی (البته. شاید شما خوشتون نیاد چون زندگی منو از این رو به اون رو. کرد من. دوسش دارم)

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

اکشن

۱۰۰

والکینک دد

گیم‌ آف ترونز

عاشقانه ترکیه ای

عشق حرف حالیش نمیشه

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
ترکی:عشق حرف حالیش نمیشه_پرنده سحرخیز_آقای اشتباه_قرص ماه_عشق اجاره ای

همشوو دیدم خیلی خوبن. اگه بازم ترکی خوب میشناسی ممنون میشم معرفی کنی 

اگـه بشـه چــی میشــــه  
همشوو دیدم خیلی خوبن. اگه بازم ترکی خوب میشناسی ممنون میشم معرفی کنی 

عه خوشم میاد از فیلم بازای ترکی😍❤

تو درم را بزن هم خیلی تعریف میکنن ندیدم هنوز ولی_عشق سیاه و سفید_حکایت ما_عشق تجملاتی_لروکس

چون درگیر درسم خیلی سمت فیلم نمیرم اینا رو ندیدم ولی تعریفشو شنیدم مبگن قشنگه!😢تو چی دیدی ک قشنگ بوده

راستی اوکیا هم میگن خوبه ولی چون تهش بد تموم میشه نمیبینم😂

مشتاق گل از سرزنش خار نترسد🌹                           📍Mashhad