2777
2789

اره بگید ایا نامه نوشتن به فرشته عشق کسی دیگه باعث میشه واقعا اون ادم جذب ما بشه شما اینا نتیجه گرفتین؟

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ها جواب گرفتن من امتحانش نکردم چون حوصلم نمیکشید😂

یه جورایی هم دو دل میشدم چون من جایی اینکه بشینم از خدا بخوام و افکار مثبتی داشته باشم بهتره تا به فرشته نامه بدم

منتظره معجزه خدام💞(تیکر بارداری نیست تیکر عشقه)❤️

هر موقع خدا نبود از فرشته ها می‌خوام

و هیچ وقت حضرت یوسف تو زندان رو یادم نمیره که بخاطر درخواست از غیرخدا بیشتر زندانی شد

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸
اره بگید ایا نامه نوشتن به فرشته عشق کسی دیگه باعث میشه واقعا اون ادم جذب ما بشه شما اینا نتیجه گرفت ...

من نوشتم ولی نامه هه غیب شد و ب خواستمم نرسیدم!

یعنی شاید صلاحم نبوده

هر موقع خدا نبود از فرشته ها می‌خوام و هیچ وقت حضرت یوسف تو زندان رو یادم نمیره که بخاطر درخواست از ...

من توی نامه هام از فرشته ها می‌خوام که واسطه بشن پیش خدا حاجتمو بدن

خوشبحالشون من نوشتم بعد ی مدت نامه هه غیب شد ب خواستمم نرسیدم😂😂

من زیاد نامه نوشتن رو دوست ندارم شکر گزاری بهتره روشش

منتظره معجزه خدام💞(تیکر بارداری نیست تیکر عشقه)❤️
خب تو نامه از خدا و فرشتگانش باهم درخواست میکنیم!

برای خدا شریک قائل بشم  

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸