2777
2789
عنوان

صدام چطوره😍

545 بازدید | 46 پست

https://uupload.ir/view/9ta_screenrecorder-2021-03-26-14-45-42-859(0).mp4/

من میگم تعداد مژه های چشم سمت چپش ۵۸ تاس، بعد شمو میپرسی عاشقشی؟!                                                     

حتما کلاس آواز برو

استعدادشو داری صدات پتانسیل داره

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.