2777
2789
عنوان

به نطرتون خيانته؟ يا نه؟

109 بازدید | 9 پست

سلام دوستاي خوبم

منو همسرم ٦ ساله ازدواج كرديم و الان يه بچه يكساله داريم

همسرم قبل اينكه بياد خاستگاري من جاي ديگه اي رفته بود خاستگاري يه چند ماهي صحبت ميكردن و حسابي از هم خوششون اومده بود وعاشق هم بودن كه باباي دختره ازدواجشونو كنسل ميكنه و كلي همسرمو  رو تحقير ميكنه

همسرم فوق العاده ست از هر نظري اما هر از گاهي اسم اون دختر و مياره يا همش در مورد خاستگاري اون صحبت ميكنه اسمش   هر چي ميشه خانواده اونارو مثال ميزنه 

يا ميگه فلان كارو كنم تا بزنم تو دهن باباهه( چون خيلي تحقيرش كرده بودن و نزاشتن ازدواج كنن)ولي با دخترش حسابي عاشق هم بودن من واقعا اذيت ميشم بنظر شما هنوزم بهش فكر ميكنه؟

من بايد چيكار كنم؟ باهاش صحبت كردم ميگه زيادي حساسي و همچين چيزي نيست

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

خيانت نيست

كم شعوريه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت نمیدونم 

اما اصلا کارش درست نیست خودش زاضیع شما راجب مرد دیگ صحبت کنی؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

شاید فکر کنه...اما شما جوری باهاش رفتار کن که همه فکر و ذکرش شما بشین...حساسیت هم نداشته باش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱